Wpis z mikrobloga

@badreligion66 nastąpiło pełne uwolnienie szmalcowniczych cech charakteru ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dziś temu pomarańczowemu panu ,a potem jakby się inny pojawił to kto wie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia:
Widzisz, to jest język dyplomacji. Ja wiem, że wy na prawicy nie potraficie w takie niuanse, jednak powiedzenie, że amerykańskie służby nie wykluczają, że Trump został zwerbowany przez CCCP, a powiedzenie, że Trump jest agentem, to dwie zupełnie inne rzeczy.
  • Odpowiedz
Widzisz, to jest język dyplomacji. Ja wiem, że wy na prawicy nie potraficie w takie niuanse, jednak powiedzenie, że amerykańskie służby nie wykluczają, że Trump został zwerbowany przez CCCP, a powiedzenie, że Trump jest agentem, to dwie zupełnie inne rzeczy.

xDDDDDDDDDDDD

@i-marszi:
  • Odpowiedz
ty też to nie Polska

Brawo! Nie jestem przepięknym państwem leżącym w Europie Środkowej. Coraz lepiej Ci idzie odróżnianie różnych rzeczy. Tak Trzymać! Jeszcze chwila i zanim się obejrzymy może zaczniesz odróżniać np. szambo od perfumerii ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja jestem tylko skromnym obywatelem, dla którego ta Polska to najważniejsza rzecz na świecie. Tak ważna, że jeśli będzie taka potrzeba, jestem gotów za nią nawet zginąć.

@
  • Odpowiedz