Wpis z mikrobloga

skąd info? To ciekawe

@izka715: jakieś lata temu zadałem to pytanie i jakiś mirek mi odpowiedział ze źródłem, ale tego nie znalazłem. Jak lubisz Muminki to polecam weekend w Finlandii( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie jest za ładna pogoda i ludzie też tacy se, ale fajna przyroda i muminki.
  • Odpowiedz
@tomilipin: Ale to nie jest tak, że drzewo wysysa ziemię jak pijawka za jednym zamachem. Tam też inne istoty żyją w tej ziemi i na tej ziemi. To się tam wszystko kotłuje ze sobą. Choćby coś nasra i "ziemi" przybywa. No i do tego zwyczajnie trzeba dodać wodę.
  • Odpowiedz
@Wrrronika: młode dziewczyny z dobrych domów tzw. "aniołki" kochane "wnusie" swoich babć, które nigdy nie przeklinaja i zawsze są grzeczne. Te dziewczyny ruchają się na potęgę, lubią eksperymenty, BSDM i są zboczone. Jest to nie tylko ciekawostka ale i wyjście z matrixa, gdzie jeśli to przeżyjesz to nigdy w ten sam sposób nie będziesz patrzeć na kobiety :D
  • Odpowiedz
@Wrrronika jelenie, walcząc ze sobą, czasem porożem przekuwają innym genitalia. Ponieważ tworzenie zdrowego poroża jest uzależnione od poziomu testosteronu, bywa, że tak zranionym rośnie wtedy na głowie taka czapa niefajna, albo inne ustrojstwo utrudniające życie. Przewalony los.
  • Odpowiedz