Aktywne Wpisy

wykop +33
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
dexterpol +446

@izka715: jakieś lata temu zadałem to pytanie i jakiś mirek mi odpowiedział ze źródłem, ale tego nie znalazłem. Jak lubisz Muminki to polecam weekend w Finlandii( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie jest za ładna pogoda i ludzie też tacy se, ale fajna przyroda i muminki.
@bardzospokojnyczlowiek: Samolot to statek.
Ja dowiedziałem się o tym fenomenie właśnie od niego. Zresztą polecam cały kanał.
@Wrrronika: satelity tak właściwie to cały czas spadają, ale, że Ziemia jest kulą to im "ucieka" i tak spadają i spadają...
Komentarz usunięty przez autora
To tak jakby Moskwa miała dostęp do Atlantyku przez Gibraltar.
źródło: temp_file5857504918543937699
Pobierz[alergia krzyżowa] (https://www.medme.pl/artykuly/alergia-krzyzowa-rozpoznanie-i-tabele-reakcji-krzyzowych,67319.html?utm_source=google&utm_medium=Adwords&utm_campaign=39949557245&utm_term=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiArby5BhCDARIsAIJvjIS7MxT3U5_FItnOyj7Y3RHJUsZr-0CiLaLHzZKZgqSN6C5mJjBrWmwaAvIQEALw_wcB)