Wpis z mikrobloga

Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
karol-blabert - Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby ud...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-11-07_123021_mspoweruser.com

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karol-blabert: Miałem to samo...najmniej ograne gta z wszystkich..dla mnie największym minusem oczywiście oprócz tego, że grałem wtedy w 20klatkach xD była mapa tylko w mieście i brak tego amerykańskiego vibe z san andreas czy gta 5 na pustyni czy na jakiejś górze we wioskach. Fiyzka, dopracowanie najlepsze, ale jednak brakowało mi tego czegoś. Potem wróciłem, efekt miasta, świateł robił robotę, ale oczywiście po latach każda nawet najlepsza gra jakoś mi
  • Odpowiedz
@karol-blabert: ja miałem na premierę peceta który uciągnął to w 900p na high ale jakiś czas temu odpaliłem czwóreczkę w 4k z modami graficznymi i fixami od społeczności i dopiero ta gra wygląda.

I co ciekawe w 4k jest więcej fps niż w FHD, ten silnik jest wybitnie skopany.
  • Odpowiedz
@karol-blabert: Jakoś zapadła mi w pamięci misja z tej gry ze ślubem Romana. Kiedy my musieliśmy specjalnie jechać do sklepu z ubraniami, kupić elegancki garnitur za kilkaset $, Roman mówi przez telefon że to ważny dzień i mamy wyglądać elegancko. Potem podjeżdżamy samochodem po swoją partnerkę, a ta... wychodzi sobie z mieszkania w tych samych spodniach i sweterku, w których łazi na co dzień.
lewoprawo - @karol-blabert: Jakoś zapadła mi w pamięci misja z tej gry ze ślubem Roma...
  • Odpowiedz
@karol-blabert: ja sobie kiedyś pobrałem, próbowałem grać ale tak cięło, że odpuściłem - niestety, sprzęt był jaki był. A w tym roku kupiłem sobie aby pograć bo sprzęt już mam całkiem całkiem i... pograłem chwilę i brakło czasu na więcej () Przydałoby się aby doba miała z 48 godzin ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
  • Odpowiedz
@karol-blabert: A prógowałeś instalować patche? Bo gra była tak źle portowana z konsoli, że, crackerzy, zwykle olewający już patche, wszystkie zrobili i udostępnili bo bez nich to nie dało się grać w ogóle.
  • Odpowiedz