Aktywne Wpisy

dywergent +21
dwa wpisy wymoderowane za to samo, bez podania przyczyny (naruszenie regulaminu to nie jest wystarczajaco dokladna przyczyna bo se wszystko mozna pod to podciagnac) ale mnie oczywiscie nie zbanuja bo ja jestem zbyt wielki, niezatapialny jak bismarck — jak zwykle oni tylko silni wobec slabych
źródło: 1770765633590586
Pobierz
Tak się czuję mordy ( ͡° ʖ̯ ͡°) mam poczucie, że nie wyjdę już na prostą (╯︵╰,)
źródło: 1000027452
Pobierz

Z partnerką mieszkamy razem 2 lata (związek 3 lata) - mieszkanie wynajmowane na pół. Przez pierwsze półtora roku było ok, żadnych grubszych sprzeczek nie było. Od pół roku jednak kłótnie przybierają na sile - są co 2-3 dni, nieraz do 2 w nocy. Są ciągle na ten sam temat. Ostatnio jednak (powiedzmy od miesiąca) ona n--------a na mnie, a potem na moją moją rodzinę, mimo że przez 2 lata widziała się z nimi jeden raz. W końcu zadzwoniłem do rodziców poinformować a ci zwrócili jej uwagę (w zasadzie to był opieprz mówiąc po imieniu). Po tym było wielkie oburzenie, że jak ja mogę do rodziców dzwonić i im o tym mówić, że tak nie wypada, że jestem chamem itp. i jeszcze do tego włączyła się jej matka i też n----------a na moich rodziców. I mówią, że trzeba było powiedzieć o tym komuś innemu a nie rodzicom bo rodziców to ona nie zna. Pod każdym innym względem jest ok. Nie mam innych znajomych, wszyscy znajomi są od niej i trzymają jej stronę #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: xD
Prawda?