Wpis z mikrobloga

Ja pieprze, poszedłem spać niecałą godzinę temu i obudził mnie głośny pisk w lewym uchu. Jest podobnie jak wtedy https://wykop.pl/wpis/78095927/ja-pierdziele-od-dwoch-dni-znaczaco-mi-sie-pogorsz a niedlugo po tym wpisie w miarę mi sie poprawiło, aż do teraz ale, od dwóch dni zauważyłem że po nawet lekkiej kąpieli wzmaga mi się pisk. Czy prysznic wolywaa jakoś na krążenie?

Druga sprawa to siostra znowu przyjechala z dzieckiem do domu rodzinnego i mnie budzi każdy dzień po około 2-3h spania. Moze to też miało wolyw. Dzisiaj nie spałem nawet godziny, ale wybudził mnie piszczenie. Chociaż możliwe że sam z siebie się budziłem co spowodowało pisk, a usłyszenie głośnego pisku mnie dobudziło, nie wiem

Teraz doczytałem w tamtym wpisie że też pisałem o tym czynniki budzenia przez siostrę. Moze jednak to ma znaczący wpływ. Chciałbym się kirde wyprowadzić i mieć spokój ale mam problem ze znalezieniem jakiejś sensownej roboty żebym mógł też wynająć kawalwrke

#zdrowie #medycyna #laryngologia #szumyuszne #tinnitus #nauka #zalesie #sen #lekarz
@essos 0
Ja pierdziele, od dwóch dni znacząco mi się pogorszyły szumy uszne, na tyle że teraz po tym jak zostałem obudzony przez skrzypiące drzwi, po około 3,5-4h spania, pisk był tak zdumiewająco duży ze nie mogłem nawet próbować spać dalej (ogólnie zauwazylem ze przy takim wybudzaniu pisk jest zwiększony,
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@zimowyporanek: @zimowyporanek Jakie zmeczenie organizmu co wy gadacie. Wrecz specjalnie sie mecze (przerwalem ostatnio treningi) bo inaczej fatalnie sie czuje. Jak nie spisz, to są tortury dla organizmu, a przeciez nie napisalem ze nie spie sam z siebie, tylko ze mnie ktos budzi

A i po zmęczeniu fizycznym zawsze jeszcze bardziej mi piszczy w uszach
  • Odpowiedz
@essos: po kąpieli bo zalewasz sobie ucho wodą, a być może przesadnie je czyścisz, możesz też stosować opaski na uszy takie jak do biegania, np. takie z Decathlonu, żeby było cieplej w uchu - mi pomagają, a na start spróbuj z czapką, choć może cię przegrzać, opaska najlepsza.
  • Odpowiedz