Aktywne Wpisy

Zopyross +105
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
Pobierz
Kingside +122
W dniu D-Day, 6 czerwca 1944 roku, spadochroniarz John Steele zaczepił się swoim spadochronem o wieżę kościoła w Normandii. Przez dwie godziny wisiał tam, udając martwego, podczas gdy pod nim toczyła się zacięta bitwa.
źródło: temp_file1867472029888148414
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Druga sprawa to siostra znowu przyjechala z dzieckiem do domu rodzinnego i mnie budzi każdy dzień po około 2-3h spania. Moze to też miało wolyw. Dzisiaj nie spałem nawet godziny, ale wybudził mnie piszczenie. Chociaż możliwe że sam z siebie się budziłem co spowodowało pisk, a usłyszenie głośnego pisku mnie dobudziło, nie wiem
Teraz doczytałem w tamtym wpisie że też pisałem o tym czynniki budzenia przez siostrę. Moze jednak to ma znaczący wpływ. Chciałbym się kirde wyprowadzić i mieć spokój ale mam problem ze znalezieniem jakiejś sensownej roboty żebym mógł też wynająć kawalwrke
#zdrowie #medycyna #laryngologia #szumyuszne #tinnitus #nauka #zalesie #sen #lekarz
A i po zmęczeniu fizycznym zawsze jeszcze bardziej mi piszczy w uszach
@KonfederusjeZaorac: ja pasożyD, a ty the bill
(Gra slow byla celowa, ciesze sie ze wylapales.) (ʘ‿ʘ)
@essos: mialo byc NIE męcze