Aktywne Wpisy
hihi-hoho +70
dla tych plusujacych maszyny wojenne tak tylko pragnę przypomnieć jak wyglądała wojna dla waszych i naszych przodków
wfyokyga +44
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #oswiadczenie
Typ jest zakolakiem, szczęki chada też nie ma.
Żona też taki przeciętniak…
A jak wchodzę codziennie na wypok to stado przegrywow próbuje mi wmówić, że nie można być szczęśliwym nie będąc 15/10
@Notes: on jest beta-bankomatem, a to nawet nie jest jego dziecko, przecież widać, że młody jakiś latynos, pewnie zrobiła sobie na erasmusie w hiszpanii
@Ranger: nie wiem czy mam Cię żałować, czy Tobą gardzić.
@monalisssa: raczej powinnaś odstawić wykop, to nie jest miejsce dla takich ludzi jak Ty ;-)
@Ranger: może ciebie zrobili na Erasmusie i stąd masz takie pomysły
Nie żebym się zgadzał z blackpillowcami czy innymi mizoginami, ale ten gość jest kurde całkiem przystojny, żaden z niego zakolak, a i linię szczęki ma całkiem niezłą. Jeśli porównywać atrakcyjność tej pary to raczej chłop tutaj jest
no właśnie nie ;) to była parafraza tego co można przeczytać na tagu #przegryw
Jak dla mnie to typek jest normalny i bardzo sympatyczny :) to samo z tą dziewczyną! Miss Universum może nie jest ale pewnie dla tego typa jest to najpiękniejsza kobieta na świecie!
Nie ma, ogromne zakola to coś jak pic rel. Chłop ma całkiem niezłą czuprynę, nie popadajmy w skrajności.