Wpis z mikrobloga

Dzielnie walczą w oblężonej ze wszystkich stron twierdzy, każdy kto myśli inaczej to lewak i zdrajca, a to że ich lider sra na nich w wypowiedziach całkowicie im nie przeszkadza bo „mówi jak jest” xD

@Zoriuszka: polityka USA jest akurat taka, że obie strony są srogo jebnięte. Niestety u nas robi się bardzo podobnie.
  • Odpowiedz
absolutnie się z Tobą nie zgodzę. Wyborcy Trumpa to klasa średnia, przedsiębiorcy, udziałowcy wielkich korporacji i konserwatywny elektorat

@Glikol_Propylenowy: nic śmieszniejszego dzisiaj nie przeczytam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
Pewnie żyjesz też w przekonaniu, że w Polsce przeciętny wyborca k0nfy, to błyskotliwy kuc przedsiębiorca, a te wszystkie szury, psychole, incele i wielbiciele ruskiego miru, to tylko promil wśród wyborców xD

@Creed-Bratton: Najlepsze jest to ze wlasnie platforma ma wiekszy elektorat wsrod wlascicieli firm, a konfa w wieku 18-24, a wyborcy kreuja ich na jakas partie dla prezesów i CEO "bo niskie podatki i imperium paroweczkowe", gdzie zaden dorosly czlowiek
  • Odpowiedz
@Cinos: możesz przytoczyć przykłady tych wartościowych? Mejza? Matecki, Macierewicz? a może Suski? wybór był pomiędzy miejszym i większym złem, dla mnie oczywisty
  • Odpowiedz
sam widziałem jak w nocy wstaje i przepycha, jeszcze czasu zostaje to z Trzaskowskim spuszcza ścieki do Wisły

@DIO_Brando: boki zrywać, lepsze niż kabarety 😂😂😂😂😭😁😁
  • Odpowiedz