Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoriuszka: mnie zawsze śmieszy takie kategoryzowanie ludzi i uważanie, że kompletnie cały elektorat jakiejś tam partii to skończeni idioci. Kiedy prawda jest taka, że i druga strona ideologiczna to zupełnie to samo, ale wy z jakichś pokręconych względów uważacie się akurat za tych mądrzejszych i ogarniętych. Od zawsze też czytam komentarze i opinie o tym, jak to Kaczyński dzieli ludzi i skłócił Polskę. Tyle, że z elektoratu lewicy czy PO
  • Odpowiedz
@r3pcak: on chyba dalej jest na etapie "afery" sprzed kilku lat, kiedy Mentzen wystawił ofertę pracy dla jakiegoś asystenta bez doświadczenia. Od tamtej pory narracja, że to Janusz biznesu. Nawet nasłali mu kontrole z US i PIP i nic nie wykazała.
  • Odpowiedz
@progressive: nikt ci nie zabrania rozmawiać o Trumpie na reddicie. Różnica między tym serwisem a wykopem jest taka, że tam od razu dostaniesz fact check na republikańskie kłamstwa gdzie tutaj normalnie lata ruska propaganda cały dzień ((oo))
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: W sumie jak się tak czyta komentarze w necie czy oglada wypowiedzi wyborców, to wyborcy harris i lewicowej KOalicji to ta sama kategoria ludzi.

Dzielnie walczą w oblężonej ze wszystkich stron twierdzy, każdy kto myśli inaczej to bigot i nazista, a to że ich liderka sra na nich w wypowiedziach całkowicie im nie przeszkadza bo „to nie tak” xD
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: cała kampania w USA opiera się na mechanizmie oblężonej twierdzy a wyborcy są motywowani tym że jak nie zagłosują na jedyna słuszna opcje to nastąpi apokalipsa i koniec świata. W sumie jedne z najbardziej żałosnych wyborów jakie przyszło mi widzieć
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: Analogicznie z tymi z partii Demokratów, to jak nasza kochana Lewica.
Na pytanie dlaczego oddasz głos na Kamalę Harris, odpowiedź brzmi: "Bo mam dwie kobiety, dwie córki i syna geja" xDDD
  • Odpowiedz
i w drugą stronę wygląda to tak samo.

@0rdynus: musieli się pojawić symetryści xDD Dla was jakieś najbardziej mainstreamowe libki to skrajne lewaki, nie ma dla was ratunku. Umysły całkowicie zniewolone propagandą
  • Odpowiedz