Aktywne Wpisy
Kantar +12
Moja żona jest w ósmym miesiącu ciąży.
I tak skomentowałem dziś, że wygląda jak spompowana i ogólnie ciąża nieźle zmienia (pobrzydza) twarz itd.
Ale nie tak negatywnie, tylko ogólne przemyślenie bo wiadomo, że po ciąży to zniknie. Więc nie nazywam ją ogólnie brzydką tylko akurat w tym konkretnym stanie, że wygląda gorzej.
Daaawno tak się nie obraziła. Nie wiem czy to hormony czy faktycznie aż tak mocno pojechałem. xD Ale nie wydaje
I tak skomentowałem dziś, że wygląda jak spompowana i ogólnie ciąża nieźle zmienia (pobrzydza) twarz itd.
Ale nie tak negatywnie, tylko ogólne przemyślenie bo wiadomo, że po ciąży to zniknie. Więc nie nazywam ją ogólnie brzydką tylko akurat w tym konkretnym stanie, że wygląda gorzej.
Daaawno tak się nie obraziła. Nie wiem czy to hormony czy faktycznie aż tak mocno pojechałem. xD Ale nie wydaje
g455 +200
Wujo chcesz jednom picce ? #heheszki #humorobrazkowy
Dzielnie walczą w oblężonej ze wszystkich stron twierdzy, każdy kto myśli inaczej to lewak i zdrajca, a to że ich lider sra na nich w wypowiedziach całkowicie im nie przeszkadza bo „mówi jak jest” xD
#wybory #usa #polityka
Dokładnie, a po drugiej stronie dzielni młodzi wykształceni muszą się użerać z opresyjną hołotą, ciekawe czy jak tam haris wygra to też im podniesie rachunki za gaz za prąd czynsze wodę żywność itd przecież "młodzi wykształceni" tego potrzebują(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zoriuszka: Gdybyś to tylko napisał to powstałaby zagadka - o kim mowa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może 100 konkretó? Może obniżki podatków? Podniesienie kwoty wolnej od podatku? Kwota wolna od podatku Belki?
@Zoriuszka: rozmawiałem wczoraj z Amerykaninem o wyborach i tam właśnie jest dokładnie, jak u nas. Ludzie w miastach i wykształceni w większości głosują na Kamalę, a prowincja na Trumpa. Nawet stwierdził, że Dallas i Fort Worth są bardziej lewe, niż prawe, a to przecież miasta w prawdziwie
@Zoriuszka: jak trump wygra to wybory ok ale jak przegra to wybory sfałszowane i szturm na kapitol ヽ( ͠°෴ °)ノ
Morawiecki zrezygnowal z fotelu banku by byc premierem i z lepszej kasy, Duda z europarlamentu i lepszej kasy by jakis tluk platformiany prezydentem nie zostal. Mentzen tez ma wlasna firme i moglby miec to w dupie. A jest pajac Holownia, szatniarz Tusk, tych Zukowskich, HennigGlosek, Leszczyn w ogole z jakiego psychiatryka ich wzieli. A jednak ludziom blizej do
@Zoriuszka: Nie moja bajka i jest w tym dużo prawdy, choć nie podgrzewałbym atmosfery. Tak samo wyborcy PO czy Kamali nie są lepsi- dosłownie zamordowano posła PIS, bo jakiś nawiedzony wyborca PO chciał się zemścić