Wpis z mikrobloga

Ja bym tak nikogo nie obraziła bo jestem wystarczająco doceniania przez płeć przeciwną

@Linnior88: ty masz chyba jakieś rozdwojenie jaźni? Kilka godzin wcześniej piszesz, że "mam nasrane pod kopułą", a chwilę później udajesz księżniczkę "nikogo nie obraziłabym"...
  • Odpowiedz
@Linnior88: w sumie to wstyd za takich ludzi, którzy prezentują w ten sposób inceloze. Najpierw denerwują się, że każdy ma ich za śmieci, ale niczym się nie różnią od reszty i jakby zamienili się miejscami z chadami to by się śmiali ze swoich byłych kolegów
  • Odpowiedz
@Dan188

@Linnior88: w sumie to wstyd za takich ludzi, którzy prezentują w ten sposób inceloze. Najpierw denerwują się, że każdy ma ich za śmieci, ale niczym się nie różnią od reszty i jakby zamienili się miejscami z chadami to by się śmiali ze swoich byłych kolegów

Też tak uważam , ludzie którzy są na samym dole nie są tam bez powodu
  • Odpowiedz
@Linnior88: tak zgadza się ale akurat co do wielu ludzi z tagu przegryw to nie jest tak że są na dole z ich winy. Nie wybierali sobie urodzenia się w patologicznym środowisku jako paskudny głupi obrzydliwy, z chłopskim ordynarnym ryjem manlet. Co nie zmienia faktu, że wielu ma bardzo zły mental i jakby urodzili się w innym ciele to by znęcali się nad innymi. Tacy ludzie robią najgorszy pr całej
  • Odpowiedz
nikt cię nie chce - tymczasem kolesie którzy mnie nie chcą i piszą całe zdania żebym zwrocila na nich uwagę

Dlatego ja was hejtowac chłopcy nie muszę bo jestem wystarczająco doceniona

@Linnior88: ale pisk rozpaczy i desperacji, to nawet brzmi jak z jakiejś parodii z lat 80' wypowiedziane przez życiowego nieudacznika chcącego wmówić innym jaki to jest wspaniały. Tak se spojrzałem w twój profil bo jakieś afery nakręcasz i jest
  • Odpowiedz
Ludzie z problemami też szukają partnerów, nic w tym dziwnego. Baba ma dziecko, no ma, pewnie z jakimś kolesiem na swoim poziomie, z fizycznymi lub psychicznymi mankamentami. Bo nie oszukujmy się,że z takim opisem może startować do zdrowego faceta.
  • Odpowiedz