Wpis z mikrobloga

@rolnik_wykopowy

>bo większość facetów wyruchaloby nawet dziuple z osami w środku

@Linnior88: No widzisz, a ciebie dalej nikt nie chce tknąć patykiem przez szmatę.

nic ci udowadniać nie muszę ale podbijają do mnie niemcy po 190 i ze szczęka jak brzytwa , to że z żadnym się nie przespalam świadczy tylko o mnie że mam wartości a taki byle kto może sobie
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy zdradzę ci pewien sekret , ludzie którzy mówią " nie tknie cię nikt kijem przez szmatę " opisują własne doświadczenia z życia , osoba szczęśliwa która ma powodzenie i jest doceniania tak nikomu nie napisze , przykro mi ale napisałeś o sobie prawdę
Ja bym tak nikogo nie obraziła bo jestem wystarczająco doceniania przez płeć przeciwną
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy

@Linnior88: Tak było, byłem tym Niemcem, pulpeciku.

Swoją drogą to przykre że nawet ogarnięty przystojny bogaty Niemiec nie ma nic przeciwko pulpecikom tylko akurat takie "amanty" jak ty mają wymagania xD
Może właśnie to obraz tego dlaczego oni mają sukces a ty nie
Brak osiągnięć u faceta mocno koreluje z zawyzonymi wymaganiami
  • Odpowiedz
@Imprezowicz30

@Linnior88: Tak a później sie obudzilas

Powiem jeszcze raz im facet mniej osiągnął w życiu tym bardziej chore wymagania ma , zdziwiłam się bardzo że przystojny zadbany i wyksztalcony facet z zachodu ma o wiele mniejsze tendencje do poniżania kobiet i umie nawet się wobec nich zachować , współczuję życia w waszej bańce jest smutna
  • Odpowiedz
opisują własne doświadczenia z życia , osoba szczęśliwa która ma powodzenie i jest doceniania tak nikomu nie napisze , przykro mi ale napisałeś o sobie prawdę

@Linnior88: Wzięłaś ten banał z Bravo Girl, czy innego Świata kobiety?

bo jestem wystarczająco doceniania przez płeć przeciwną

@Linnior88: Dlatego co chwilę płaczesz, że nikt cię nie chce.
  • Odpowiedz
Jak dla mnie taki opis jest o wiele bardziej wartościowszy niż babki z wielkimi "urokami" opisującej wysokiego bogatego faceta z jakim chciałby się spotykac.
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy

>opisują własne doświadczenia z życia , osoba szczęśliwa która ma powodzenie i jest doceniania tak nikomu nie napisze , przykro mi ale napisałeś o sobie prawdę

@Linnior88: Wzięłaś ten banał z Bravo Girl, czy innego
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: Przecież ona tu tylko cwana jest,a świat jest brutalny założę sie,ze nawet alkocholik spod żabki powiedział do niej ze jest gruba nawet sam byłem świadkiem takiej sytuacji normalnie menel do baby ze jak swinia wyglada do dzis mam bekę z tego xddd ale jej sie marzy Niemiec Haha
  • Odpowiedz
@Linnior88: No to jak masz taka samoocenę o sobie i jesteś pewna tego,ze możesz z nim stworzyć relacje to śmiało,chociaż żadna kobieta która jest świadoma swojej wartości nie chwali sie ba wykopie przy kolesiach,ze ma powodzenie takze sama sobie to przeanalizuj w głowie…
  • Odpowiedz