Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +13
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

Odebrałem darmowe kryptowaluty w revolut za quizy które na necie ludzie wrzucali, było to 28zł i zamieniłem od razu na PLN. Czy w takim wypadku muszę jakiś podatek od tego odprowadzić w przyszłym roku? Nie chcę, by z takiego powodu urząd skarbowy zamroziłby tam moje oszczędności by następnie iść to tłumaczyć. Jak piszę, nie trzymałem tego ani chwilę by uzyskać jakiś wzrost i mieć przychód, ale nie wiem czy tym przychodem nie jest to że za darmo 28zł dostałem w krypto.
#pytanie #kryptowaluty #skarbowka #polska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Możesz też zwrócić się do US z prośbą o interpretację