Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Yeboy: juz jest, nie wiem na ile sledzisz ale jeszcze premiera kreci sie tam konkretna drama i flop, na pewno tragedii ala concord nie bedzie, a moglaby. i mowie to jako typ ktory doslownie wychowal sie na bg1-2.
  • Odpowiedz
@z-a-k: No dobra, ale można być przeciwko temu w grze? Jak Astarion w BG3 próbował mnie pierwszy raz zabić to mu odpuściłem, ale drugim razem jak próbował mnie zgwałcić (spenetrować kłami bez mojej zgody :)) gdy spałem w obozie to wbiłem mu kołek w te parszywe serce. Można tu grać jako "zły" co gdy ktoś wspomni o zaimkach to też wbijasz mu kołek w serce?
  • Odpowiedz
  • 2
@Marcines: kazdy tak nahajpowany AAA tytul z historia laduje w topce preorderow, znaczenia to wiekszego nie ma, za to znaczenie beda mialy recki graczy i word of mouth, bo przeciez nie recki gowno dziennikarzy dajacych 9 i 10 starfieldowi ktory teraz ma 56% na steamie i 3k graczy a taki wukong 55k i ocene na poziomie 95.5 xddd
  • Odpowiedz
@z-a-k: no ja nie zagram bo jest za dużo dobrych RPG, a ja lubię grać w gry ponownie wiele razy. Rogue Trader jest świetny dla mnie jako fana Warhammer. Co do Dragona Age ogolnie to się zgadzam, za młodu lubiłem w miarę Origins, ale próbowałem w tym roku ponownie i niestety kiepsko się zestarzała. Masa, masa filleru, nudnych i powtarzalnych rzeczy. Dwójki to nawet za młodu nie ogrywałem bo słyszałem
  • Odpowiedz
@z-a-k: Jak dla mnie to te wstawki są tak głupie, że aż przeciwskuteczne. Z tych paru filmików, które widziałem, Taash (nasz towarzysz, transgender Qunari) wydaje się bardzo niesympatyczną i niedojrzałą osobą. Efekt może być taki, że ktoś próbował znormalizować transgender ale w wyniku gównianego pisania wyszła parodia.

Trochę jak Dustborn, które wygląda jakby ktoś próbował sparodiować i wyśmiać lewicowy aktywizm, gdyby nie to że twórcy gry zapewniają iż to jest
  • Odpowiedz
  • 0
Taash (nasz towarzysz, transgender Qunari) wydaje się bardzo niesympatyczną i niedojrzałą osobą. Efekt może być taki, że ktoś próbował znormalizować transgender ale w wyniku gównianego pisania wyszła parodia.

@lewoprawo: no elo przeciez to jest zawsze taki sam efekt. a dustborn najlepsze ze byl finansowany z podatkow, nie wiem czy slysales. czaisz zeby panstow mialo doplacac do takich wysrywow za twoje pieniadze? xdd

0 playing 6 hours ago
11
  • Odpowiedz
@z-a-k: Co to jest... Mam nadzieje, ze tego gowna nikt nie kupi, pewnie zaimki sie da wybrac podczas tworzenia postaci. J----i odklejency. Oby jak najszybciej minela kultura woke i tego calego syfu, bo to robienie na sile halasu z rzeczy ubzduranych w glowach chorych psychicznie ludzi.
  • Odpowiedz
@z-a-k: Ja próbowałem obejrzeć gameplay z tej gry i odpadłem po pierwszej sekcji, gdzie 4 bohaterów jedzie samochodem i toczą najnudniejszą rozmowę na świecie. Dalej zacząłem przewijać i nie znalazłem nic ciekawego. Na reddicie ktoś pisał, to jest gra o ludziach mocno zadufanych w sobie (zwłaszcza główna boheterka), dla których jednocześnie proste czynności jak wymiana koła w samochodzie czy rozpalenie ogniska, urastają do rangi trudnych i wymagających koordynacji drużynowej zadań.
  • Odpowiedz