Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maxior99: Dlatego ja usunąłem tą aplikacje :D Na Tinderze to tylko z jedną się spotykałem więcej niż 1 raz, a i tak ostatecznie stwierdziła że nie chce. Z pozostałą resztą to albo ghost albo po spotkaniu wiadomość, że to jednak nie to.
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Czym się różni instagram od tindera? Pytam serio, bo insta nigdy nie używałem. Po prostu zauważyłem, że laski, które również go nie używają, są bardziej zrównoważone i mniej upośledzone społecznie. Choć rzeczywiście wśród obecnych uczennic i studentek coraz rzadziej się takie spotyka.
  • Odpowiedz
Czym się różni instagram od tindera? Pytam serio, bo insta nigdy nie używałem. Po prostu zauważyłem, że laski, które również go nie używają, są bardziej zrównoważone i mniej upośledzone społecznie. Choć rzeczywiście wśród obecnych uczennic i studentek coraz rzadziej się takie spotyka.

@MistrzCiezkiejRiposty: w ostatnim roku wyszedlem z 35dziewczynami jakies 30 to bylo z ig, a z 5 z tindera i uwierz mi, ze różnica jest duża. Ja tez celowałem
  • Odpowiedz
@Maxior99: ja tyle lat na tinderze i kuźwa nawet na żywo nigdy się nie umówiłem. Skasowałem to dziadostwo w ogóle. Po 'restarcie' konta miałem znów jakieś lajki ale nawet już mi się nie chce bawić w to, z uwagi na moją pozycję - bezrobocie i neet - odpuszczam sobie, bo to nie ma sensu
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: @Maxior99: Ok, jak tak zachwalacie, to może spróbuję tego syfu. Zwłaszcza, że ostatnio już mi się nie chce zagadywać na żywo. Nie wiem, czy to ja się szybko starzeję, czy to małolaty z roku na rok coraz głupsze, ale coraz częściej jak tylko taka otworzy usta i coś powie, to cały czar od razu pryska.
  • Odpowiedz