Może ktoś widział? Niestety… Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63 Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt. #wykopefekt #motoryzacja #samochody
@Wo0cash ja p------e no pewnie, jak jedziesz w to samo miejsce nad morze to jakie jest prawdopodobieństwo że posadzisz swoją dupę na tej samej muszelce drugi raz?
@Fichtner ja p------e XD Właśnie tym sposobem, jak kumplowi z------i biała julke spod centrum handlowego, to dostał cynk na grupie, że jego auto właśnie kieruje się w kierunku krakowa, i dziwnym trafem znalazło się na przydrożnym parkingu na tej trasie
Ale szambo w komentarzach wybiło. Widzę że eksperci się już wypowiedzieli na temat auta które widzieli jedynie na obrazku. 3mam kciuki żeby się szybko znalazła w całości.
@LuckiesFlow post pisany w emocjach więc idealny nie był. Auto skradziono w Łodzi z ulicy Częstochowskiej w sobotę około godziny 17:00. Dzięki za odzew, a hejterom za zasięgi!
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWłaśnie tym sposobem, jak kumplowi z------i biała julke spod centrum handlowego, to dostał cynk na grupie, że jego auto właśnie kieruje się w kierunku krakowa, i dziwnym trafem znalazło się na przydrożnym parkingu na tej trasie
3mam kciuki żeby się szybko znalazła w całości.