Aktywne Wpisy
kaholko +2
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
źródło: 1000002878
Pobierz
ulegly +385
Dajcie mnie siłę żebym dotrwał, jeszcze troszke
#w---------------j #l-------------j #polska
#w---------------j #l-------------j #polska
źródło: PXL_20250622_075619882.MP
Pobierz

@Wszystkooo_ Nie zgadzam się. Jeżeli jest się przystojnym to da się poznać wszędzie. Trzeba tutaj jeszcze wziąć pod uwagę, że współczesne kobiety nie spotykają sie z facetami przeciętnymi więc jak nie należysz do elity to masz pozamiatane. Wydaje mi się, że kolega dość późno się obudził
@Wszystkooo_: No i tak się powoli dzieje. To faceci narzekają na samotność a nie kobiety. Facet nie ma jak kombinować. Jak geny z-----e na starcie to trzeba takim chłopakom tłumaczyć by poświęcili się pracy i rzucili się w pracoholizm a randkowanie i przekazywanie genów zostawili przystojnym kolegom bo i tak będą dla kobiet niewidzialni.
zajęcia sportowe, gdzie trzeba się dobierać w pary
studia, udział w charytatywnych akcjach, np. wyprowadzanie psów ze schroniska
podsumowując, wszędzie tam gdzie ludzie mają jakiś wspólny cel
nie polecam zagadywania na ulicy czy siłowni
Uważam, że znalezienie partnera to też kwestia szczęścia lub przypadku. Ja bym się nie odważyła powiedzieć facetowi, że jest over. Próbując nic się nie traci, a zawsze można zyskać.
@Wszystkooo_: Zyskać zrujnowaną samoocenę. Przeciętni faceci i poniżej powinni przestać randkować.
@Wszystkooo_: Też takich znam ale to długie związki sprzed tindera
Dokładnie. Dlatego jak trzeba zlikwidować państwo opiekuńcze, bo problem będzie narastał. Samotnych matek przybywa w alarmującym tempie.
@mirko_anonim: wałkowane pierdyliard razy i zawsze ta sama odpowiedź - jeśli wyglądasz dobrze i jesteś prawidłowo uspołeczniony to spotkać taką kobietę możesz WSZĘDZIE
na rybach, na grzybach, w sklepie z obuwiem, w restauracji typu fast