Aktywne Wpisy
sznioo +231
arinkao +58
Patrzcie co znalazłam na parkingu, auto na kluczyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piękna. Mniej dramatu, więcej brokatu.
#heheszki #motoryzacja #logikarozowychpaskow
Piękna. Mniej dramatu, więcej brokatu.
#heheszki #motoryzacja #logikarozowychpaskow
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #randkujzwykopem
Gdzie poznać wartościową kobietę. Temat wałkowany chyba pierdylion razy, a dalej nie mam pojęcia.
Zacznijmy od mojej definicji wartościowej kobiety:
- Nie księżniczka. Nie szukam pokojówki, ale też nie chcę sam wszystkiego w domu robić.
- Zadbana. I nie chodzi mi o żadną modelkę 10/10. Tylko o kobietę, która nie ma nadwagi, potrafi się ładnie ubrać, uczesać. I tyle w sumie wystarczy.
- Podejście do związku raczej romantyczne, aniżeli nowoczesne. bez zainteresowań w otwarte związki, ONSy, FBW, swingowanie, i tym podobne głupoty.
- Bezdzietną. Bez psycho ex z poprzedniego związku. Bez nawijania 24/7 o swoich ex.
- Bez poważnych zaburzeń psychicznych. Już nie. Ja nie mam nic przeciwko, żeby pomóc partnerce i ją wspierać. Ale Bogiem nie jestem, świata nie zbawię, nie dam się drugi raz wciągnąć w związek z borderką.
Ja nie wiem, wydaje mi się, że to są normalne wymagania względem partnera, niezależnie od płci. Sam wszystkie spełniam, więc też nie jestem hipokrytą. A nie potrafię takiej poznać. Interesują mnie kobiety w wieku 23-30 lat. Młodszych nie chcę, bo to smarkule, które same nie wiedzą, czego od życia chcą. Starszych też nie, bo jednak zegar biologiczny jest dla kobiet nieubłagany. Sam jestem w tym przedziale wiekowym.
Nie interesują mnie kobiety, które rozbijają się po klubach i imprezach.
Nie dzierżę palenia, a-----l mi nie przeszkadza, o ile nie jest to zalewanie się w trupa.
Jestem z Wrocławia. Możliwości niby multum. A jednak nie mam pojęcia gdzie mam szukać. Zagadywać losowe dziewczyny na siłowni? Na ulicy? Czułbym się jak ostatni creep, jakoś nigdy tego nie robiłem.
Tinder i tym podobne strony odpadają. To są strony do szukania ONSów i FBW, nie związku. Więc takie rady sobie darujcie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Wszystkooo_ Nie zgadzam się. Jeżeli jest się przystojnym to da się poznać wszędzie. Trzeba tutaj jeszcze wziąć pod uwagę, że współczesne kobiety nie spotykają sie z facetami przeciętnymi więc jak nie należysz do elity to masz pozamiatane. Wydaje mi się, że kolega dość późno się obudził
@Wszystkooo_: No i tak się powoli dzieje. To faceci narzekają na samotność a nie kobiety. Facet nie ma jak kombinować. Jak geny z-----e na starcie to trzeba takim chłopakom tłumaczyć by poświęcili się pracy i rzucili się w pracoholizm a randkowanie i przekazywanie genów zostawili przystojnym kolegom bo i tak będą dla kobiet niewidzialni.
zajęcia sportowe, gdzie trzeba się dobierać w pary
studia, udział w charytatywnych akcjach, np. wyprowadzanie psów ze schroniska
podsumowując, wszędzie tam gdzie ludzie mają jakiś wspólny cel
nie polecam zagadywania na ulicy czy siłowni
Uważam, że znalezienie partnera to też kwestia szczęścia lub przypadku. Ja bym się nie odważyła powiedzieć facetowi, że jest over. Próbując nic się nie traci, a zawsze można zyskać.
@Wszystkooo_: Zyskać zrujnowaną samoocenę. Przeciętni faceci i poniżej powinni przestać randkować.
@Wszystkooo_: Też takich znam ale to długie związki sprzed tindera
Branie odpowiedzialności za własne decyzje jest rzadkie tak ogólnie, nie tylko wśród kobiet. Ludzie jako gatunek kierują się wyglądem przy doborze partnera. W przypadku męskiego wyglądu nie musi być to wygląd z kanonu, mogą to być też cechy świadczące o sile,
Dokładnie. Dlatego jak trzeba zlikwidować państwo opiekuńcze, bo problem będzie narastał. Samotnych matek przybywa w alarmującym tempie.
Kiedyś takie kobiety były wykluczane ze społeczeństwa i zazwyczaj kończyły tragicznie. One i ich dzieci. Bywało to wynikiem romansu, ale częściej po prostu gwałtu. To z kolei było niekorzystne dla kobiet.
Ludzie mają ewidentną tendencję do skrajności.
@mirko_anonim: wałkowane pierdyliard razy i zawsze ta sama odpowiedź - jeśli wyglądasz dobrze i jesteś prawidłowo uspołeczniony to spotkać taką kobietę możesz WSZĘDZIE
na rybach, na grzybach, w sklepie z obuwiem, w restauracji typu fast