Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #randkujzwykopem

Gdzie poznać wartościową kobietę. Temat wałkowany chyba pierdylion razy, a dalej nie mam pojęcia.
Zacznijmy od mojej definicji wartościowej kobiety:
- Nie księżniczka. Nie szukam pokojówki, ale też nie chcę sam wszystkiego w domu robić.
- Zadbana. I nie chodzi mi o żadną modelkę 10/10. Tylko o kobietę, która nie ma nadwagi, potrafi się ładnie ubrać, uczesać. I tyle w sumie wystarczy.
- Podejście do związku raczej romantyczne, aniżeli nowoczesne. bez zainteresowań w otwarte związki, ONSy, FBW, swingowanie, i tym podobne głupoty.
- Bezdzietną. Bez psycho ex z poprzedniego związku. Bez nawijania 24/7 o swoich ex.
- Bez poważnych zaburzeń psychicznych. Już nie. Ja nie mam nic przeciwko, żeby pomóc partnerce i ją wspierać. Ale Bogiem nie jestem, świata nie zbawię, nie dam się drugi raz wciągnąć w związek z borderką.

Ja nie wiem, wydaje mi się, że to są normalne wymagania względem partnera, niezależnie od płci. Sam wszystkie spełniam, więc też nie jestem hipokrytą. A nie potrafię takiej poznać. Interesują mnie kobiety w wieku 23-30 lat. Młodszych nie chcę, bo to smarkule, które same nie wiedzą, czego od życia chcą. Starszych też nie, bo jednak zegar biologiczny jest dla kobiet nieubłagany. Sam jestem w tym przedziale wiekowym.

Nie interesują mnie kobiety, które rozbijają się po klubach i imprezach.
Nie dzierżę palenia, a-----l mi nie przeszkadza, o ile nie jest to zalewanie się w trupa.

Jestem z Wrocławia. Możliwości niby multum. A jednak nie mam pojęcia gdzie mam szukać. Zagadywać losowe dziewczyny na siłowni? Na ulicy? Czułbym się jak ostatni creep, jakoś nigdy tego nie robiłem.

Tinder i tym podobne strony odpadają. To są strony do szukania ONSów i FBW, nie związku. Więc takie rady sobie darujcie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To jest ciężkie pytanie w obecnych czasach. Totalnie nie ma reguły. Tindera bym nigdy nie brała pod uwagę, efekt się mija z założeniami. Wbrew pozorom polecałabym zagadywać na żywo. Siłownia to kiepski pomysł, bo się kojarzy z creepami, którzy zaczepiają laski w spodenkach. Bardziej bym stawiała na biblioteki, okolice uczelni i zwykłe miejsca publiczne. Nie ma co się zrażać odrzuceniem, bo wiadomo, że się nie uda od tak. Przynajmniej podszkolisz bajerę. Polecam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zależy w jakim wieku jesteś bo normalne kobiety z Twoimi wymaganiami po 25 roku życia są już zajęte i ten pociąg odjechał.

@Wszystkooo_ Nie zgadzam się. Jeżeli jest się przystojnym to da się poznać wszędzie. Trzeba tutaj jeszcze wziąć pod uwagę, że współczesne kobiety nie spotykają sie z facetami przeciętnymi więc jak nie należysz do elity to masz pozamiatane. Wydaje mi się, że kolega dość późno się obudził
  • Odpowiedz
@AusserKontrolle: Niestety muszę przyznać rację, że większość kobiet kieruje się w pierwszej kolejności wyglądem. Nie zmienia to faktu, że są takie, które tego nie robią i wymieniłam miejsca, w których można próbować taką sobą zainteresować. Właśnie dlatego odradziłam Tindera. Tam patrzą jedynie na wygląd i nie szukają nawet za bardzo związków.
  • Odpowiedz
@AusserKontrolle: Ja wiem, że blackpill, ale idąc tym tokiem myślenia, to jakieś 80 - 90 % facetów powinna pozostać do końca życia sama. No nie zgadzam się z tym, bo każdy potrzebuje drugiego człowieka. Kobiety kombinują, faceci też powinni zacząć.
  • Odpowiedz
, to jakieś 80 - 90 % facetów powinna pozostać do końca życia sama

@Wszystkooo_: No i tak się powoli dzieje. To faceci narzekają na samotność a nie kobiety. Facet nie ma jak kombinować. Jak geny z-----e na starcie to trzeba takim chłopakom tłumaczyć by poświęcili się pracy i rzucili się w pracoholizm a randkowanie i przekazywanie genów zostawili przystojnym kolegom bo i tak będą dla kobiet niewidzialni.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: niby mem, ale... kurs tańca lub czegoś co lubisz
zajęcia sportowe, gdzie trzeba się dobierać w pary
studia, udział w charytatywnych akcjach, np. wyprowadzanie psów ze schroniska

podsumowując, wszędzie tam gdzie ludzie mają jakiś wspólny cel
nie polecam zagadywania na ulicy czy siłowni
  • Odpowiedz
@mirko_anonim polecam skupic sie na sobie bo gra nie jest warta swieczki, to juz nie te czasy. A obnizanie wymagan to juz maksymalne upodlenie. Mozesz siep ociezzyc ze nie dla kazdej wystarczy pdzystojniakow i za te 10-20 lat beda mialy p--------e bo facet ktory cale zycie byl sam sobie poradzi a taka ex lambadziara nie
  • Odpowiedz
@AusserKontrolle: Kobiety narzekają na samotność, ale te 35+. Mało kto jest w stanie znieść samotność, a już zwłaszcza kobiety.

Uważam, że znalezienie partnera to też kwestia szczęścia lub przypadku. Ja bym się nie odważyła powiedzieć facetowi, że jest over. Próbując nic się nie traci, a zawsze można zyskać.
  • Odpowiedz
@AusserKontrolle: Wiem, że sytuacja jest fatalna, ale nie zgadzam się z biernym podejściem. Za dużo znam przeciętnych typów w udanych związkach. Jedyne co należy szerzyć, to ideę konieczności ogarniania sobie partnerek jak najwcześniej.
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_: dlaczego mezczyzna ma naprawiac rynek matrymonialny skoro kobiety go zniszczyly? Czy jak zrobisz cos zlego komus to mowisz mu, zeby on to naprawil? To kobiety musza sie zmienic no, ale to by sie wiazalo z wzieciem opowiedzialnosc, za swoje decyzja, a kobiety generalnie nie maja bardziej znienawidzonej rzeczy niz to. Nikt nie bedzie latal za setna czy tysieczna baba. Jakos za czadem same laski lataja. Dlaczego nie moga tego
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Rynku matrymonialnego nic nie naprawi. Ja tylko napisałam co można zrobić, żeby zwiększyć szanse na poznanie wartościowej kobiety. Jest takich trochę, tylko ich się nie spotka na Tinderze.

Branie odpowiedzialności za własne decyzje jest rzadkie tak ogólnie, nie tylko wśród kobiet. Ludzie jako gatunek kierują się wyglądem przy doborze partnera. W przypadku męskiego wyglądu nie musi być to wygląd z kanonu, mogą to być też cechy świadczące o sile,
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_:

Dlaczego kobiety nie myślą? Bo mogą. Kiedyś zły wybór oznaczał nawet śmierć, teraz nie ma takich konsekwencji.

Dokładnie. Dlatego jak trzeba zlikwidować państwo opiekuńcze, bo problem będzie narastał. Samotnych matek przybywa w alarmującym tempie.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Z jednej strony tak, a z drugiej to samotne matki nie mają problemu ze znalezieniem partnera. Tak jak mówiłam, po prostu mogą tak postępować. Jest to niekorzystne dla mężczyzn.

Kiedyś takie kobiety były wykluczane ze społeczeństwa i zazwyczaj kończyły tragicznie. One i ich dzieci. Bywało to wynikiem romansu, ale częściej po prostu gwałtu. To z kolei było niekorzystne dla kobiet.

Ludzie mają ewidentną tendencję do skrajności.
  • Odpowiedz
Temat wałkowany chyba pierdylion razy

@mirko_anonim: wałkowane pierdyliard razy i zawsze ta sama odpowiedź - jeśli wyglądasz dobrze i jesteś prawidłowo uspołeczniony to spotkać taką kobietę możesz WSZĘDZIE

na rybach, na grzybach, w sklepie z obuwiem, w restauracji typu fast
  • Odpowiedz