Wpis z mikrobloga

Hej, są tu ludzie ze #spedycja?

Jestem ciekawy jakie macie największe trudności jeśli chodzi o Waszą pracę i co Wam realnie najbardziej przeszkadza (nie licząc ludzi samych w sobie xD) w całej spedycyjnej otoczce? Które procedury są dla Was najbardziej uciążliwe?

Pytam z realnej ciekawości bo trafiłem na firmę która chce pomagać spedytorom i mają jakieś nowe narzędzie, ale nie znam szczegółów i za wczasu przed rozmową z nimi chętnie poznam Wasze zdanie jeśli komuś się chce w ogóle strzępić ryja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekaztransa #transport #spedytor
bkwas - Hej, są tu ludzie ze #spedycja? 

Jestem ciekawy jakie macie największe trudn...

źródło: 12063511_1194540103895564_8593279112704963402_n

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pytanie tak ogólne że nie wiadomo jak odpowiedzieć.
Spedytor jaki? drogowy ? kolejowy ? morski ? lotniczy?
Nie wiem drogowy. prowadzisz auta ? handlujesz ładunkami ? A może jesteś handlowcem.

Temat rzeka....

W
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@wwkbt mam po prostu rozmowę o pracę do której chce się bardziej przygotować jak tylko szukanie po necie i pytanie znajomych logistyków bo zwyczajnie nie znam tej strony świata - byłem kierowcą zawodowym, więc znam całość z innej perspektywy :)
  • Odpowiedz
@bkwas: najczesciej się spotkałem z tym, iż byli kerowcy zawodowi , którzy poszli na kierowców to potem mieli problem z liczeniem godzin jazdy i przewidywaniem kiedy auto dojedzie..... Nie mówie o tobie , ale tak to niestety jest w życiu. Niektórzy są kierowcami, a niektórzy są tymi co mówią gdzie mają jechać. Tak ten świat jest skonstruowany.
Ty jako sam w sobie, nie masz żadnego plusa u pracodawcy. jedynie to
  • Odpowiedz
  • 0
@KaweX: Pewnie masz rację tylko masz złe założenia - nie szukam pracy jako logistyk. Byłem kierowcą zawodowym lata temu, później 7 lat na JDG ze sklepem internetowym a teraz werbuje się do zdalnej pracy w firmie która jest około-logistyczna, stąd moje pytania bezpośrednio do logistyków, ale już widzę, że cały mój wpis źle skonstruowałem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz