Wpis z mikrobloga

@0rdynus: co tu tyle wpisow, baby same sie zesraly i komentuja? Normalnym jest, ze jesli zalezy ci na drugiej osobie, to na okazje wykazujesz odrobine ZAANGAZOWANIA, poswiecasz chwile, zeby pomyslec, co sprawiloby drugiej osobie przyjemnosc. Jeszcze zadna moja ex nie kupila mi takiego badziewia, op ma prawo byc niezadowolony, tu nie chodzi absolutnie nawet o wartosc, ale to badziewie na odwal sie,juz faktycznie lepiej nie dostac nic. Ciekawy jestem jakie
  • Odpowiedz
@0rdynus: Czyli op ma udawać, że wszystko dobrze bo jest facetem? No tak faceci nie mają prawo do uczuć bo to przywilej kobiet jest. @MioMiaMiu op sam napisał, że wolałbym nic nie dostać niż płyn do mycia XDDDD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
lojalny-pionier-54: no tak, prezenty tylko byle były są niefajne.

Powinno się albo:
- kogoś znać na tyle by kupić coś odpowiedniego,
- po prostu zapytać co chce lub upewnić się czy wybrane coś pasuje,
- jeśli nie wiadomo i czasu nie ma, to można kupić drobnostkę spożywczą np. czekolada, nawet gdy nie pasuje to będzie dla gości i zaraz zniknie, lub coś co na bieżąco zużywa np. herbata/kawa tej samej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustępliwy-pionier-5: A czego wymagasz jeżeli w domu nauczyła ją tego matka, dziewczyna nie zna w ogóle ciebie i dlatego nie wie co ci kupić, robi to na odwal, tak jak matki kupują na prezent skarpety albo inne rzeczy pierwszej potrzeby, masz całkowitą rację z tym że to tak jakby ci ktoś napluł w twarz, wyobraź sobie teraz że jesteś dzieckiem które czeka cały rok na święta, w około wszędzie świekstaza i
  • Odpowiedz