Wpis z mikrobloga

No k---a xD linuks to jest takie g---o że ja nie mam słów.

@czasnawybory666: Tak sie dzieje jak system przeznaczony pod serwery uzywa sie jako system konsumencki.
Linuxiarze to bajciarze i autysci, ja Linuxa uzywam, ale trzeba byc chorym zeby go polecac ludziom nie zwiazanym z IT jako codzienny system.
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: to jest takie p---------e, że aż nie chce mi się odpisywać - całe szczęście, że jestem mniej edży, na biurku mam debiana, procesor jaki chciałem, kartę graficzną jaką chciałem, dyski jakie chciałem i ram'u mam tyle ile chciałem, a jak będę potrzebował więcej to wyciągnę z kieszeni parę cebulionów i sobie dokupię :D
  • Odpowiedz
Tak sie dzieje jak system przeznaczony pod serwery uzywa sie jako system konsumencki.

@OutReal: Przecież Linux od zawsze to projekt desktopowy xd
  • Odpowiedz
Obserwowanie tagów informatycznych to świetny sposób na aktualizowane czarnej listy o bezwartościowych użytkowników. Tutaj szczególnie wyraźnie widać niedobory intelektualne i marny trolling. Polecam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@czasnawybory666 ale nie musisz aż tak się urażać, że nie potrafisz obsłużyć swojego komputera

Kazdy system ma wspierana listę sprzętu
Jak chcesz Photoshopa kupujesz maka
Jak chcesz świetne środowisko programistyczne oraz administratorskie - kupujesz ThinkPada(już dajcie spokój, wiem o fingerprincie XD)
  • Odpowiedz