Wpis z mikrobloga

#januszebiznesu #gastronomia #heheszki

Jakiś Mirek ostatnio wrzucał info ze jest w szoku bo #zagranico dają wszędzie tap water za darmo a nie jak w Polsce po 2137 za butelkę. To patrzcie na to, pogromca uśmiechów polskich przedsiębiorców, największy koszmar każdego gastro: darmowa woda i to jeszcze w 3 wersjach do wyboru. U nas w pewnie natychmiastowe bankructwo w 2 godziny po zamontowaniu, gdzieś indziej normalna sprawa...
Guezeman - #januszebiznesu #gastronomia #heheszki 

Jakiś Mirek ostatnio wrzucał info...

źródło: temp_file3626183665756401681

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Guezeman: ja w Polsce brzydzę się jeść w knajpach bo wiem, że Janusz przycina na czym może. Mięso myte w ludwigu, makaron lekko tylko nadpleśniały...
  • Odpowiedz
w Polsce jak udostępnisz 'kranówę' za darmo, to będą pić tylko 'kranówę'. Nie zamówią żadnego napoju.

@heksengerg: gdyby ceny napojów były "normalne" bo obecne to jakaś chora parodia to nikt nie piłby wody tylko zamawiał napój. Woda z cytryną i kilkoma listkami mięty? 20pln za 0.5l no p------e w opór.
  • Odpowiedz
we Włoszech nawet dostaniesz wodę lub sok do espresso w cenie espresso, w p0lsce jak się zapytałem "a gdzie woda?" dostałem informację że musiałbym ja sobie dodatkowo kupić za 10 zł xD

@Megawonsz_dziewienc: za to we Włoszech zapłacisz za to, że jest stolik xD
  • Odpowiedz