Aktywne Wpisy

cukierkowa +19
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +34
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

Jakiś Mirek ostatnio wrzucał info ze jest w szoku bo #zagranico dają wszędzie tap water za darmo a nie jak w Polsce po 2137 za butelkę. To patrzcie na to, pogromca uśmiechów polskich przedsiębiorców, największy koszmar każdego gastro: darmowa woda i to jeszcze w 3 wersjach do wyboru. U nas w pewnie natychmiastowe bankructwo w 2 godziny po zamontowaniu, gdzieś indziej normalna sprawa...
źródło: temp_file3626183665756401681
Pobierz@heksengerg: jeszcze z własnymi butelkami przyjdą i bedą do domu zabierać.
@heksengerg: gdyby ceny napojów były "normalne" bo obecne to jakaś chora parodia to nikt nie piłby wody tylko zamawiał napój. Woda z cytryną i kilkoma listkami mięty? 20pln za 0.5l no p------e w opór.
@Megawonsz_dziewienc: za to we Włoszech zapłacisz za to, że jest stolik xD
@Guezeman: