Aktywne Wpisy

golomb13 +229

curiousboi +499
Dobrze że są procedury adopcyjne i z daleka widać że będą to odpowiedzialni ludzie #heheszki #pies #patologiazewsi #lodz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
#pytaniedoeksperta
Rodzice są zajęci zapie)€&@ za miskę ryżu - bo akurat to się u nas nie zmieniło. Niby czemu Polacy jeżdżą 20letnimi autami? Jeżdżą bo na takie ich stać.
@Bakx: To nie zwalnia ich z wychowania dzieci.
Swoją czytałem jakieś badania i paradoksalnie kobiety któe pracują poświęcają swoim dzieciom więcej czasu/uwagi niż niepracujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Heh jak bym to słyszał już gdzieś
Brzmi znajomo?
;)
Jestem ciekaw czy dzieciaki rozpoznały by na żywo jak wyglada dyskietka 5,25” albo ze kiedyś to gry były na kasetach magnetofonowych
@To_ja_moze_pozamiatam: no i gdzie przesadza, skoro dokładnie to napisał? Nie używają zbyt często komputerów, a jak używają to teraz są praktycznie bezawaryjne. Dlatego nie mają wprawy w rozwiązywaniu problemów i nie uczą się jak to działa
@stefan_pmp: To ja zrobiłem lepiej... naprawiałem komputery też kolegom, kolegom kolegów (bo on umie), rodzinie. Bo było to dla mnie coś za co zostaje doceniony. No wiecie, miałem miano "ten sie dobrze zna" i czułęm się dumny. Ale później dość szybko wymiksowałem się
@vartan: idiotyczne to jest bawienie sie w reinstall systemu. moze nawet 20 lat temu to cos dawalo (mimo ze bylo patologiczne no ale ok), ale w 2024 roku? kupilem rok temu nowy komputer i nie instalowalem na nowo windowsa, po prostu ssd ze starego kompa podpialem do nowego kompa
@SmugglerFan: ehhh to problem chyba każdego pokolenia, nie potrafią czytać ze zrozumieniem i sobie dopowiadają.
Nikt nie mówił, że to bardziej produktywne wprost porównując. Jednak, jak jestem bez kompa w danym momencie, a mam coś zrobić "większego" to