Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

#pytaniedoeksperta
@stefan_pmp: Nie, masz po prostu nierozgarnięte dzieci i skostniałych rodziców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 4113651
Pobierz@Anihilacja_entropii: Wiesz, niektórzy mają dość starych rodziców, nie wszyscy mają po 15 lat :P Moi ogarniają całkiem nieźle, wszystko potrafią zrobić, czego potrzebują. Tyle że naprawiać, czy stawiać system od nowa nigdy nie potrzebowali, to i skąd mieliby umieć?
A druga sprawa jest taka, że młodsze pokolenia faktycznie są dużo słabsze w obsłudze
Jak miałem 14 lat, to sam próbowałem przeinstalowywać Windowsa. Dziesiątki razy psułem coś, sformatowałem nie ten dysk, co trzeba. Miałem problemy aż w końcu się nauczyłem. Nie było też innego wyjścia, bo rodzice przecież w tym nie pomogli, bo dla nich była to czarna magia. O tym, że istnieją zworki na dyskach twardych HDD i w zależności od położenia mają różne funkcji, odkrywałem sam.
Dzisiaj to syn
@stefan_pmp: Po prostu nie zachęciłeś dzieciaka do poznania technicznych tajników komputerów i nie nauczyłeś go samemu naprawiać.
@IksdeHeheh: e tam USA, u nas też. Wzięło mnie jakiś czas temu na starość na studia zaoczne i uwierzyć nie mogłem ile osób nie ogarniało koncepcji folderów. Z jednym łebkiem co nie ogarniał gadałem to stwierdził że dopiero na studia pierwszy komputer kupił, wcześniej wszystko na telefonie robił.
Do dzisiaj muszę mu pomagać aktualizować licencję