Aktywne Wpisy
sznioo +341
arinkao +70
Patrzcie co znalazłam na parkingu, auto na kluczyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piękna. Mniej dramatu, więcej brokatu.
#heheszki #motoryzacja #logikarozowychpaskow
Piękna. Mniej dramatu, więcej brokatu.
#heheszki #motoryzacja #logikarozowychpaskow
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której miała na sobie tylko stringi i szpilki. Ja się zgodziłem tez, bo przecież to sztuka. Jakiś miesiąc później, powiedziała, że to nie to i jak się potem dowiedziałem - ruchała się z tym fotografem. Zatem, czy moje veto nie jest uzasadnione? :D
#logikarozowychpaskow
Pozdrawiam
Veto poprzez akceptację?
xD
Chłopie.
@sergio91: To w końcu jak jest? Jest zła, że nie masz obaw? A z Twojej historii wynika, że powinieneś
Jest to taka sama inicjatywa jak i w świecie poza studiem fotograficznym.
W gabinecie ginekologa laski też się rozbierają i jakoś nie kończy się to seksem ;)
W przypadku tej pierwszej, ostatnia sesja, żeby była tylko w stringach i szpilkach też była z jego strony. Oni jak zauważą, że laska jest chętna na takie sesje i dobrze się z
Nawet jeśli raz na jakiś czas trafi się jakiś psychol i gwałci pacjentki (owszem były takie przypadki) to nie ma to porównania do dziesiątek tysięcy sesji zdjęciowych które się codziennie odbywają na całym świecie.
Z punktu widzenia eksperta powiem, że s--s z fotografem to coś kompletnie nieprofesjonalnego. I wina leży tu raczej po stronie fotografa