Aktywne Wpisy
kopek +8
Jak radzicie sobie z #depresja ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Mateo132 +21
Siema
Różowe, dajcie mi znać czy to normalne u kobiet.
Oglądałem wczoraj film z kobietą z którą jestem 8 lat. Była tam scena, gdzie dziewczyna chciała się związać z facetem który miał żonę i dziecko. Namawiała go by wziął rozwód z żoną. To jeszcze rozumiem. Jednak facet zabił żonę i dziecko w jakiś bestialski sposób. Dziewczyna go kryła w swoim mieszkaniu. On chciał, by nikomu nie mówiła gdzie jest. Dowiedziała się o
Różowe, dajcie mi znać czy to normalne u kobiet.
Oglądałem wczoraj film z kobietą z którą jestem 8 lat. Była tam scena, gdzie dziewczyna chciała się związać z facetem który miał żonę i dziecko. Namawiała go by wziął rozwód z żoną. To jeszcze rozumiem. Jednak facet zabił żonę i dziecko w jakiś bestialski sposób. Dziewczyna go kryła w swoim mieszkaniu. On chciał, by nikomu nie mówiła gdzie jest. Dowiedziała się o
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.
#samochody #samochodoza #polska
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wynoszony: w Polsce znaki nie są od tego, aby wyznaczać bezpieczną prędkość, a od tego, żeby zarabiać na mandatach i mieć "dupochron" dla urzędników jeśli coś złego się wydarzy.
podaję
Yanosik chroni przede wszystkim normalnych ludzi przez bagietami polującymi na kierowców w obszarze zabudowanym pośrodku pola
Ale z mojego doswiaczenia jest wykorzystywany glownie do z-----------a. Zwolnic przy kontroli/fotoradarze i dalej kontynuowac nieprzepisowa jazde.
Do ograniczenia prędkości na jakimś odcinku służy odcinkowy pomiar prędkości.
Tak, można zgłaszać. To, że tego nie wiesz, udowadnia jedynie, że Twoja styczność z autami kończy się na pisaniu takich wysrywów.
masz tutuaj jeden z wielu arytkulow ktore jasno mowia ze takie ostrzezenia sa nielegalne patusie drogowy i do budy juz xD
Nie
Ale 50 na tym wiadukcie to i tak nieporozumienie.