Aktywne Wpisy

Salido +281
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz
GetRekt 0
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.
#samochody #samochodoza #polska
źródło: Screenshot 2024-10-23 at 10.01.46
PobierzCzy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
Po wpisach miernot drogowych takich jak Ty, widać ile ludzie nie powinno mieć prawka
Prosty sposób sprawdzenia to wywalić z yanosika wszystko poza "zagrożeniami" i zobaczyć jaki będzie kwik.
Już od dawna mieszkańcy miast klikają na yanosiku że są kontrole, żeby takie oskarki im po osiedlach nie jeździły 70-90.
@Grzesiok: - nie jest winny
- tak, jest użytecznym narzędziem dla przestępców drogowych
- tak, jest użytecznym narzędziem dla normalnych ludzi
Ja pisze o tym, ze ludzie wykorzystuja Yanosika i informacje o kontrolach/fotoradarach jako wyznacznik gdzie mozna z---------c a gdzie nie. Jak przy szkole nie bedzie fotoradaru to beda z---------c.
@Wynoszony: jeszcze powinni usunąć z dróg znaki informacyjne o kontroli radarowej picrel.
I znaki informacyjne o przejściach dla pieszych. K---a CAŁY CZAS TRZEBA JEŹDZIĆ OSTROŻNIE a nie zwalniać tylko przed przejściami.
źródło: D-51
Pobierz