Aktywne Wpisy
rysiekryszard +19
Mirki, jestem p------y czy mam zdrowe podejście? Mirek tutaj wrzucił info, że kupił sobie auto Porsche Cayenne Coupe za 600 tys. zł. Ja uważam, że na takie zabawki nie powinno się przeznaczać więcej niż 5 % majątku. Dodajmy do tego fakt, że mając takie auto trzeba mieć gruby portfel czyli móc go opłacić / ubezpiecznie, mieć poduszkę w razie jakichś awarii, droższa jest benzyna w sensie więcej pali itd. Dajmy na to
downinthedumps +17
Kiedy podludzie się nauczą, że po zatankowaniu należy przeparkować samochód żeby nie blokować dystrybutora? Tradycyjnie k---a nie można zalać LPG (czy cokolwiek) bo Grażyna idzie jeszcze po hot doga dla Brajanka, bo ten nie wytrzyma 15 minut bez przetworzonego żarcia, a Mariuszek po zatankowania diesla musi jeszcze kupić czteropak tatry i zajść do klopa. I weź tu czekaj x minut bo ludzie to p--------i egoiści i nie pomyślą, że ktoś się może
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.
#samochody #samochodoza #polska
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
@smilealittlebit: jeszcze większą odklejką jest to, że myślisz że wszystkie aplikacje działają wszędzie tak samo.
Ale ja nie narzekam i nie ma zadnego oburzenia. Napisalem jak wyglada korzystanie z Yanosika w praktyce z moich doświadczen.
Czyli problemu nie ma. Fotoradar spełnił swoje założenie.
Niektórzy to lubią państwowy aparat, widać komunizm wynieśli z domu, od ojca z UB.
A tak ogólnie to Yanosik i podobne są dla patusów, jeśli ktoś nie widzi z nim problemu to on jest problemem.
@tellet: bezpoieczenstwo na drogach xD literalnie komunzim dla robakow
Czyli co? Google Maps? Apple Maps? Waze? Co jest podobne do Yanosika?
Sam napisałeś, że w jakimś zamordystanie policja może sprawdzać ci aplikacje w telefonie xD
Kurna typie xDDDDD
Niestety bardzo często tak jest. Podejrzewam, że 70% znaków u nas jest zbędna. Każdy z nas zna miejsce gdzie jest ograniczenie do 50, 99% tam jedzie i tak 70 a mimo to nigdy żadnego wypadku tam nie było. Gdyby u nas znaków było mniej to faktycznie gdybyś zobaczył jakieś ograniczenie