Wpis z mikrobloga

A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.

Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)

A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.

#samochody #samochodoza #polska
Wynoszony - A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontro...

źródło: Screenshot 2024-10-23 at 10.01.46

Pobierz

Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?

• Tak 48.1% (2509)
  • Nie 51.9% (2708)

Oddanych głosów: 5217

• 182
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Klepajro: bzdury wygadujesz. Zgłaszanie kontroli policji jest nawet w Google maps. Chcesz mi powiedzieć, że Google maps też są nielegalne w Szwajcarii? XD ale odklejka

@smilealittlebit: jeszcze większą odklejką jest to, że myślisz że wszystkie aplikacje działają wszędzie tak samo.
  • Odpowiedz
Janosik sranosik a Tesla od kilku miesięcy ma w oprogramowaniu zaszyte ostrzeganie o radarach i odcinkowych pomiarach (i nawet średnią pokazuje)
  • Odpowiedz
@cwlmod: xDDDD wielki talent bo wciskasz gaz do dechy w terenie zabudowanym xD od czego to zależy że tak wiele polaków dostaje od jazdy samochodem jakiegoś p-------a i nie potrafi zrozumieć najprostszych spraw? Yanosik istnieje po to, żeby piraci drogowi i zwyczajne p----y miały poczucie bezpieczeństwa i żeby była jeszcze niższa skuteczność w egzekwowaniu prawa.
  • Odpowiedz
@Wynoszony: ale to albo twoja bajeczka o kontrolach i radarach mających zwiększać bezpieczeństwo przez wolniejszą jazde też idzie się j---ć "bo PYRATY wiedzo gdzie ZWOLNIĆ" albo coś tam jest nie tak z logiką u ciebie.
  • Odpowiedz
@Klepajro: to jedź do szwajcarii polaku robaku, jeszcze niech zaglądną do d--y, czy metanu za dużo nie produkujesz.
Niektórzy to lubią państwowy aparat, widać komunizm wynieśli z domu, od ojca z UB.
  • Odpowiedz
@smilealittlebit: to że tam ewidentnie ty bzdury wygadujesz "na chłopski rozum"

A tak ogólnie to Yanosik i podobne są dla patusów, jeśli ktoś nie widzi z nim problemu to on jest problemem.
  • Odpowiedz
Niektórzy to lubią państwowy aparat, widać komunizm wynieśli z domu, od ojca z UB.

@tellet: bezpoieczenstwo na drogach xD literalnie komunzim dla robakow
  • Odpowiedz
@Klepajro: teren zabudowany w polu albo lesie. Literalnie środek miasta.

Sam napisałeś, że w jakimś zamordystanie policja może sprawdzać ci aplikacje w telefonie xD

Kurna typie xDDDDD
  • Odpowiedz
  • 4
@Wynoszony

tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.

Niestety bardzo często tak jest. Podejrzewam, że 70% znaków u nas jest zbędna. Każdy z nas zna miejsce gdzie jest ograniczenie do 50, 99% tam jedzie i tak 70 a mimo to nigdy żadnego wypadku tam nie było. Gdyby u nas znaków było mniej to faktycznie gdybyś zobaczył jakieś ograniczenie
  • Odpowiedz