Aktywne Wpisy

Karo8665 +9
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

Bronksa strzelisz?
Wiesz, za młodu to się na ślusarza uczyłem. Nie powiem, nawet mnie to pociągało, ale nie skończyłem. Z polaka mi nie szło.
Zdzira jedna kazała się wierszy uczyć no. K---a, jak dziś to pamiętam.
"Bursztynowy świerzop grdyka jak nie śnieg biała..."
K---a jaki to kolor? Jaki to jest kolor jak śnieg biała? To jaki?
A słuchaj, Ty z pierwszego wykształcenia to kim jesteś?
#seriale #pitbull #heheszki #remontujzwykopem
źródło: 729987f72babf4f332ce8f04a524377a3d135062bd2bcf9ca1984b17fb1023c8
Pobierz@HondaCivic: tobie kolego sie pomyliło, to mówił opala z prawdziwych psów jak grał siebie
Na samym końcu było takie ujęcie na postać Gebelsa. Moim zdaniem dość wymowne. W zasadzie jeden nie radził sobie w szkole, ale poszedł w gangsterkę
@BennyLava: Poza tym miał do nich szacunek jako do prawdziwych psów, a nie popierdółek. Taki Nielat był dla niego cytując "cwelem".
@Masterpolska94: tak, tu w pełni zgoda. To jest akt upokorzenia. Ale jednocześnie Gebels nie był s-------y (czyt. na usługach bandziorów), a bez kontekstu serialu tak tę
Bynajmniej nie robili tego z sympatii, tylko z braku pieniędzy głównie. Dopiero potem była nowelizacja ustawy, gdzie zakazano policjantom