Aktywne Wpisy

adam-yxz +47
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

agaaa_ +9
#awanturaokase dawajcie hasła
źródło: IMG_0753
Pobierz

Mirki, jak teraz wygląda praca w #budzetowka? Warto się zainteresować? Mam 31 lat i do tej pory miałem dość nieregularną pracę (grafika, od zawsze moje hobby) ale czasem myślę o zahaczeniu się w jakimś urzędzie dla stałej pensji, a po pracy / weekendami jeśli dam radę to robić to co robiłem do tej pory. Mam skończoną administrację. Miasto wojewódzkie, Polska B. Zero znajomości. Gdzie warto startować, żeby te zarobki były w miarę ok? Minimalna +1000 netto byłoby dla mnie super. Czy jednak wszędzie minimalna?
I na co zwrócić uwagę żeby nie trafić w jakieś bagno?
#praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
rąk do pracy brakuje, ofc w dużych miastach, bo może w jakimś urzędzie gminy gdzie nie ma alternatywy między lokalnymi biznesami i kołchozami to tak, każdy woli biurko niż linię produkcyjną u janusza, ale w miastach to nabory są cały czas
z takim wykształceniem to możesz robić wszystko i nic czyli nie jesteś niezastąpiony więc i pensja niska, ale mając jakieś
@mirko_anonim: bez znajomości - oczywiście
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@boomer50 jaki region Polski, że bez znajomości bez szans na etat?
pozdrawiam z pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)