@An-Dagda: To są stroje szlacheckie, sarmacji, magnatów szachciców itd. Obejrzyj sobie "Pan Wołodyjowski", czy chociaźby serial "Czarne chmury". @PortowySzczur Ja bym nie była taka sroga w osądzeniu go. Ma pewne braki i trudno, ale aż tak wyzywać nie ma sensu mogłeś delikatniej i bez tego stwierdzenia "intelektualne dno" jakoś łagodniej panu brzuchaczowi odpowiedzieć, po co ta agresja.☝️
@PortowySzczur: Faktycznie masz racje Przepraszam, to ten CjzSanAndreas napisał i też nie tak jak ja. Pojęcia nie mam skąd mi to przyszło do glowy nadinterpretowałam.(づ•﹏•)づ
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Kryste panie dobra robota @m__b chomiki zamarzly i sie serwer wydupcyl a po za tym to aplikacja mobilna wyglada jak gowno i nie tylko tak wyglada ale i jest gowniana
źródło: 464008567_8751973781531083_6916322630320766785_n
Pobierz@PortowySzczur Ja bym nie była taka sroga w osądzeniu go. Ma pewne braki i trudno, ale aż tak wyzywać nie ma sensu mogłeś delikatniej i bez tego stwierdzenia "intelektualne dno" jakoś łagodniej panu brzuchaczowi odpowiedzieć, po co ta agresja.☝️