Zorganizowana grupa przestępcza jest trwałym i zorganizowanym związkiem, który skupia co najmniej trzy osoby.
ja wiem, że tamto sramto ale to pojęcie często kojarzy się z jaimiś mafiami, pruszkowami, wołominami, itd.. ale w praktyce jak złodziej umówi się z paserem i lombardziarzem, że będą razem upłynniać skradzione fanty to jak ich złapią to też ich nazwą "zorganizowaną grupą przestępczą"
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
źródło: Zrzut ekranu (589)
Pobierzźródło: temp_file7906077340312630372
Pobierz@tomek_27: Mariuszki wyzywają OP od cweli oraz kapusi, wjeżdżają mu na matkę oraz sugerują, że OP głosował na Tuska?
źródło: gallery_1728930228_230242
Pobierz@Damianooo_421:
ja wiem, że tamto sramto ale to pojęcie często kojarzy się z jaimiś mafiami, pruszkowami, wołominami, itd.. ale w praktyce jak złodziej umówi się z paserem i lombardziarzem, że będą razem upłynniać skradzione fanty to jak ich złapią to też ich nazwą "zorganizowaną grupą przestępczą"
@tired_of_life: skoro złodziej podatków to i pijak, bo każdy złodziej to pijak ( ͡° ͜ʖ ͡°)