✨️ Obserwuj #mirkoanonim Kończy mi się promocja z promocyjnym oprocentowaniem na koncie oszczędnościowym w banku i będę zakładał nowe konto w innym banku. Jak najbezpieczniej przelać środki na drugie konto poza przelewem na drugi rachunek w innym banku? Jakiś blik, albo współdzielenie konta w innym banku np, jest coś takiego? Żeby prosto przelało na wybrane konto a nie ręcznie wpisywać rachunek żeby do kogoś czasem pieniądze nie poszły? #pytanie #bank #banki #finanse #lokata #polska #promocja #kontooszczednosciowe #oszczednosci
@mirko_anonim robisz najpierw przelew na 1-10 zł jak dojdzie klikasz ponow przelew i puszczasz poważną kwotę. Możesz puścić dla spokoju ducha natychmiastowy.
dokładny-mireczek-23: jeśli się boisz wirusa/włamu na komputerze, to zleć przelew w placówce (ale może być dodatkowo płatny), może nawet da się to połączyć z zamykaniem konta wskazując gdzie mają trafić pozostałe środki. Wtedy otrzymasz papierowe potwierdzenie.
Kończy mi się promocja z promocyjnym oprocentowaniem na koncie oszczędnościowym w banku i będę zakładał nowe konto w innym banku. Jak najbezpieczniej przelać środki na drugie konto poza przelewem na drugi rachunek w innym banku? Jakiś blik, albo współdzielenie konta w innym banku np, jest coś takiego? Żeby prosto przelało na wybrane konto a nie ręcznie wpisywać rachunek żeby do kogoś czasem pieniądze nie poszły?
#pytanie #bank #banki #finanse #lokata #polska #promocja #kontooszczednosciowe #oszczednosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: wiesz co, masz racje. Za dużo ryzyko. Odezwij się na PW, przelej to na moje konto a ja to ogarnę.
@mirko_anonim: słyszałeś o najnowszym wynalazku techniki komputerowej ctrl-c i ctrl-v?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord