Wpis z mikrobloga

• 257
jakie to zycie jest p--------e, jedziesz sobie skuterkiem, pilnujesz swojego nosa i nagle jeb, koniec z marzeniami, planami. I tylko dlatego że jakiemuś kretynowi nie chciało się prawidłowo zabezpieczyć ładunku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Juannn: gdyby nie jechał poboczem tylko normalnie pasem ruchu, to może by przeżył. Kierowca ciężarówy który tak zabezpieczył ładunek powinni zesłać do jakichś łagrów czy coś..
  • Odpowiedz
@Minister_Braku_Kultury: nie no to chyba kask?? Bo cos tam jeszcze wystaje z ciala jak odpadlo

W ogole tak patrzac na ten film, albo na filmy gdzie np koles otwartą wywrotką uderza we wiadukt albo cos takiego, to jakim trzrba byc debilem zeby nie zauwazyc ze cos wystaje z auta?
  • Odpowiedz
jakie to zycie jest p--------e, jedziesz sobie skuterkiem, pilnujesz swojego nosa i nagle jeb, koniec z marzeniami, planami. I tylko dlatego że jakiemuś kretynowi nie chciało się prawidłowo zabezpieczyć ładunku ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Juannn: Jedziesz sobie rowerem, pusta droga, słoneczko świeci i nagle... jeb! Baba w audi taranuje cię od tyłu i nie żyjesz.
https://lubaczow.policja.gov.pl/rlu/aktualnosci/wydarzenia/129202,Tragiczny-wypadek-na-trasie-Nowy-Lubliniec-Cieszanow.html
  • Odpowiedz
@Minister_Braku_Kultury 2 lata temu w górach miałem podobną sytuację - zaparkowałem na przystanku, żeby coś wyciągnąć z bagażnika, przeszedłem na tył i poczułem tylko podmuch od ciężarówki, która jechała z otwartą klapą z prawej strony (gdybym był po lewej stronie auta, to na 100% straciłbym głowę, ta klapa zablokowana była w poziomie, więc powiększała ciężarówkę o dobre 70-80cm). Co lepsze jechał 90kmh nawet przez teren zabudowany i dopiero po ok 10
  • Odpowiedz