@mirko_anonim: pierwsza oznaka wypalenia jest brak empati, tyle podpowiem Ale w kuzynke rozowej chlopie to sie nie pchaj bo se wrogow narobisz z kazdej ztrony, i kuzynka o tym doskonale wie ze to nie pociagnie( ͡°͜ʖ͡°)
staranny-fan-0: Wytłumaczę to najlepiej jak zdołam. Twoja ma depresję lub inne problemy. Coś jest nie tak. Jeśli chodzi o wasz związek to już koniec i najlepiej zakończ to póki jeszcze można bez zbędnych konfliktów. Natomiast kuzynka - i tak z nią nie będziesz. Widzisz, zakładam, że skoro była singielką, to skusiła ją na ciebie potrzeba bolca. Byłeś "sprawdzony", a z racji związku z jej kuzynką raczej się nie wygadasz. Mogła to
niezawodna-kreatorka-1: Nie wiem, kto jest warty większej pogardy, taki śmietnik jak ty, czy jej kuzynka. A różowa mam nadzieję, że znajdzie sobie kogoś lepszego.
kreatywny-kreator-8: Nie słuchaj takich porad. Popraw trochę relację z różową i nie rezygnuj z kuzynki. Dogadaj się się z kuzynką, że znajomość będzie na boku, bo widać, że nie chce się z tobą spotykać jawnie. Pewnie będzie z początku zgrywać, że ona nie, że to nie w porządku itd. ale w końcu na to pójdzie, póki sobie chłopa nie znajdzie. Jest taka sytuacja, że ty się nie wygadasz i ona się
Ale w kuzynke rozowej chlopie to sie nie pchaj bo se wrogow narobisz z kazdej ztrony, i kuzynka o tym doskonale wie ze to nie pociagnie( ͡° ͜ʖ ͡°)
A peklowanie to co? xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
https://www.youtube.com/watch?v=RF-tLlAPJTA
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰