Wpis z mikrobloga

@Lesiu198: wśród 6 głosów, widze że jest przewaga na B. Ale typ najmniej wnerwia dopóki faktycznie nie zacznie się wlec za nim autobus. Wtedy w-----a dodatkowo 20-40 pasażerów którzy są w środku xD
  • Odpowiedz
@Lesiu198: w Wawie bo buspasie popyla pełno aut, bo mogę taksiarze, elektryki itp. więc w wariancie A jest przewalone, jak po prawej wyprzedzają i po lewej też chcą. Jak w kleszczach :D
  • Odpowiedz
@Lesiu198: most Poniatowskiego, jeździłem tamtędy rowerem nie raz i co mogę powiedzieć:
Opcja C - fakt że jest to chodnik ale najczęściej wydaje się być najrozsądniejszą opcją.
O ile przy małym natężeniu ruchu nie ma dużego problemu jechać tą drogą, to zazwyczaj nie jest tam bezpiecznie.
Na moście ograniczenie do 50 km/h, nawet jest fotoradar gdzieś w oddali ale w praktyce jazda 70-80 km/h jest normą o ile nie ma
  • Odpowiedz
o takiej jak na m. Łazienkowskim można pomarzyć w tym miejscu - obiekt zabytkowy, więc nie ma co liczyć na takie modyfikacje :D

@ElektrizPL: No wiem, tak tylko głośno myślę.
Raz tam jechałem, chyba przed postawieniem fotoradarów, więcej nie chcę, i na szczęście nie muszę.
  • Odpowiedz