Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-badacz-12: Zawsze jest wyjście, a szuka się go wtedy, kiedy się nie ucieka - tzn kiedy jesteśmy przyparci do muru. Na pewno nie spróbowałeś/spróbowaliście wszystkiego, aby ten związek uratować. Bo zawsze jest coś, co go może uratować - zawsze jest jakaś przyczyna.

I niejedno małżeństwo z takiego etapu zostało uratowane. Poczytaj sobie to forum: https://kryzys.org/

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyważony-pionier-83: Ja uważam, że lepiej się wychowywać po rozwodzie niż z rodzicami, którzy są na siłę razem. Za dzieciaka zawsze się bałem, że rodzice się rozwiodą, ale teraz z perspektywy czasu myślę, że lepiej by było gdyby się rozwiedli. Co z tego, że byli w domu razem skoro ciągle się kłócili i dzieciak dobrego wzorca rodziców na oczy nie widział.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
Zawsze jest wyjście, a szuka się go wtedy, kiedy się nie ucieka - tzn kiedy jesteśmy przyparci do muru. Na pewno nie spróbowałeś/spróbowaliście wszystkiego, aby ten związek uratować. Bo zawsze jest coś, co go może uratować - zawsze jest jakaś przyczyna.

@mirko_anonim: Rozumiem zachęcanie do starania się o związek, ale piszesz farmazony. Nie zawsze da się uratować związek. Chyba że przez uratowanie związku masz na myśli zostanie w nim mimo
  • Odpowiedz