Aktywne Wpisy

chciejstwo +140
Dzień dobry. Proszę o odrobinę wsparcia. Mimo młodego wieku - dobre 12 lat stracone na to świństwo. Straciłem pracę, partnerkę, wszystko co miało barwy stało się czarno białe.
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
źródło: 1000019297
Pobierz
DoktorMorela +1
Eksperci:poród drogami natury jest lepszy
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
źródło: Screenshot_20260527_072033_Samsung Internet
Pobierz

Niemieckie #korpo z branży przemysłowej here. Dziś rano mieliśmy town halla i powiedziano nam, że #niemcy nie kupują naszych produktów i przez to firmie mocno siadły wyniki finansowe, co oznacza cięcia kosztów także i dla nas. Od dziś zakaz podróży służbowych, nadgodzin (a jak już, to tylko do odbioru), brak owocowych poniedziałków i inne tego typu bzdety. Na koniec powiedzieli, żebyśmy się nie martwili o pracę, bo jako SSC stoimy bardzo dobrze z wynikami względem innych unitów, jedynie musimy pomóc kolegom z Niemiec zbilansować łączny budżet całego korpo xD. Debilizm, bo każdy w głowie już sobie przetworzył, że o satysfakcjonującej premii lub podwyżce na wiosnę można sobie pomarzyć. Jeśli nie chcieli siać paniki wśród szczurów, to mogli wcale nie dzielić się z nami tymi nowinkami.
A jak jest u innych mireczków pracujących dla Hansa, też widać kryzys na horyzoncie?
#korposwiat #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
źródło: 20160b76b984de901941d0a4781b3519
PobierzObawiam się, że może nas czekać