Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, macie może jakieś porady, by sobie dorobić np zdalnie 100-400 zł?
W internecie jest dużo scamu, np piramid finansowych, więc trzeba uważać. Nigdy nie dorabiałem zdalnie, nigdy też nie pracowałem zdalnie, ale potrzebuję dodatkowych drobnych. Co proponujecie? Słyszałem kiedyś o płatnym wypełnianiu ankiet, ale nigdy w to nie wszedłem, na studiach dorabiałem w sklepie elektronicznym. T
Gdy przychodzę z pracy mam jeszcze siły by móc coś porobić przy komputerze, jak macie jakieś porady, z góry dziękuję.

#praca #pracbaza #pracazdalna

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: raczej nie ma takiej pracy. To co mogłaby robić osoba, która nic nie potrafi już dawno zostało zautomatyzowane. Teraz jest etap automatyzacji pracy osób, które coś potrafią.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak jak op napisał te czasy gdy robi sie mało wymagającą pracę zdalną żeby dorobić praktycznie minęły dla osób które nie są dobre w jakiejś wąskiej dziedzinie. pewnie da się znaleźć jakieś opcje wypełniania ankiet albo odpisywanie napalonym mireczkom na niemieckich serwisach z kamerkami ale co do zasady jeśli już ktoś coś zleca to są to poszczególne wąskie nisze typu robienie grafik na zlecenie, wykonywanie raportów w excelu albo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam taką pracę, ale nie będę jej zdradzał z uwagi na konkurencję. Nie będę jednak świnią - 3 znajomych z internetu robiło takie same prace jak Ty i ja. Jeden sobie dorabiał przez bodajże całą klasę liceum, mając po 100 dolce miesięcznie (facet rok, 2 lub 3 lata młodszy - a ja sem rocznik '88). Na początku wypełnianie ankiet dłużej trwało, ale jak wszędzie, doświadczenie robi robotę. W necie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przemyślany-kreator-33: Strona user testing. Przegladasz strone i do mikrofonu komentujesz jak ci sie z niej korzysta wady i zalety po angielsku. Przyjmują kazdego jezeli wyslesz poprawnie przy rejestracji probny test. Zarobki w dollarach, stawki rozne, na stronje dostejsz powiadomienie ze jest dostepny test i kto pierwszy ten lepszy, nie sa to regularne zarobki ale np w jednym miesiacu udalo sie 250 dollarow zarobic a w drugim 50 dollarow. Testy trwaja od
  • Odpowiedz