Aktywne Wpisy

Snowflake_ +16
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.6% (1646)
- 11%-30% 9.6% (197)
- 31%-50% 2.5% (52)
- 51%-70% 7.2% (147)

hansoloxd +807
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz

Ehh mirki, czuje się jak śmieć... Moja psychika i tak w tym roku brodziła na dnie, gdy otrzymałem wypowiedzenie z #pracbaza po 4 latach na początku roku. Siedziałem parę miesięcy na bezrobociu, ale jednak się nie poddawałem i szukałem pracy dalej i znalazłem ją po jakimś czasie. Na początek umowa na okres próbny i wszystko szło dobrze, naprawdę mi się podobało i nie usłyszałem złego słowa o wykonywanej przeze mnie pracy. No i został miesiąc przed końcem mojej umowy, a tu cisza odnośnie jej przedłużenia. Gdy zacząłem dopytywać, dostawałem odpowiedź, że HR musi umówić się na spotkanie z moim przełożonym i porozmawiać na ten temat, ale za każdym razem gdy miało do tego dochodzić, to spotkanie zostało przekładane i tak kilka razy. Aż do ostatniego tygodnia, gdzie chyba już nie mogli mnie dłużej zbywać. Tydzień przed końcem umowy, dowiedziałem się od HR-a (szef nawet nie raczył dołączyć do spotkania, żeby spojrzeć mi w oczy), że nie przedłużą mi umowy, bo zmieniła się koncepcja na mój dział i chcą poszukać osoby, która będzie kierownikiem tego działu, a przy tym nie chcą poszerzać go więc się mnie pozbyli. Taką informację dostałem oficjalnie, ale mam wyrzuty, że jednak to ja nie byłem wystarczająco dobry :c Informacja, że drugi raz w tym roku pójdę na #bezrobocie mnie dobija, a moja samoocena jak brodziła na dnie, to teraz już nawet nie wiem gdzie jej szukać. Myślę nad zmianą branży lub zejściem pułap niżej i rozpoczęciem pracy, która będzie mniej dla mnie wymagająca. Zastanawiam się co dalej, ale szczerze już nie wiem. Piszę to tutaj, aby się wyżalić i może usłyszeć jakąś radę, bo już naprawdę sobie z tym nie radzę.
#depresja #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Komentarz usunięty przez autora