✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cześć Mirko! Piszę bo potrzebuje opinii co do mojej #rozowepaski #zwiazki Otóż taka sytuacja…spotykam się od pół roku z fajną kobieta, która bardzo mi się podoba (ja 36 lat ona 34 lata). Niestety w ostatni weekend wyszła pewna nieprzyjemna sytuacja. Będąc u niej zobaczyłem leżącą na stole kartę multisport wystawioną na inne nazwisko niż jej, zapytałem czy to karta jej koleżanki. Zawstydzona przyznała się, że jest po rozwodzie. Zamurowało mnie, wspominała, że była w długim 8 letnim związku, ale nie mówiła nic o ślubie (btw mimo bycia ateistką dla byłego męża specjalnie wzięła ślub kościelny). Powiedziałem, że czuje się okłamany tym, że celowo ukrywa przede mną sieją przeszłość podczas gdy ja byłem szczery co do swojej plus na samym początku ustalaliśmy, że mówimy sobie prawdę o wszystkim. No i wtedy się zaczęło…przyznała, że miała mi o tym powiedzieć gdyby było już między nami super poważnie (wtf), że co to ma za znaczenie, że przecież mówiła o długim związku, że co to ma za znaczenie iż to był ślub a rozwód to jak rozstanie z chłopakiem. Na koniec przyznała, że wiedziała iż inaczej nie chciałbym z nią byc co jest nieprawdą, ale fakt ukrywania tego i jej późniejszą relacja dały mi do myślenia. Nie wiem co robić bo relacja krótka więc nie żal jakoś szczególny rozstać sie, ale strasznie mnie do niej ciągnie i uwielbiam spędzać z nią czas. Z drugiej strony martwi mnie brak szczerości z jej strony, zaburzyło to moje zaufanie do niej no i budowanie od samego początku związku na kłamstwie też jej słabe … Kumple mówią mi, że powinienem ją zrozumiem i wybaczyć, koleżanki zaś całkiem odwrotnej XD Mirko pomusz……
@mirko_anonim no jak widać słusznie bała się ci powiedzieć. Kobiecie na tobie zależy, Tobie chyba też, wiec ja przytul, powiedz ze rozumiesz jej obawy i żyjcie sobie szczęśliwi, a nie o----------z jakies inby jak szczyl. Jesteście już po trzydziestce, każde że swoim bagażem, więc jakie to ma znaczenie? Popracuj trochę nad pewnością siebie, bo ewidentnie masz tu jakiś problem.
✨️ Autor wpisu (OP): @Erravi xd tymczasem mnie każda laska 30+ na appkach pyta na wstępie o przeszłość pisząc, że chłop po rozwodzie odpada lub temat na dłuższe rozkminy. Moja była też śmiała się z jednej koleżanki po 30, że wzięła rozwodnika. Ale OP ma dorosnąć i mieć gdzieś przeszłość laski, która sama jest świadoma, że nie działa na jej korzyść XD
@mirko_anonim dorosnąć trzeba kolego, i nie patrz na inny. Jak fajna łaska to bierz i tyle jak szukasz ideału bez przeszłości bez 18 -22 tylko bogaty musisz buc
✨️ Autor wpisu (OP): @Kawa_z_cynamonem przecież pisałem, że nie przeszkadza mi jej przeszłość tylko fakt bezsensownego zatajania. Nie podobała mi się też jej reakcja, gdy starała się zrobić ze mnie idiote, że w ogóle mam z tym zatajaniem jakiś problem. Sam byłem wobec niej 100% szczery w temacie swojej przeszłości oraz sama na starcie prosiła byśmy mówili sobie wszystko szczerze. Ustawiła reguły według których sama nie chce grać.
Mnie moja zapytała na początku związku czy jestem katolikiem praktykującym i okłamałem,że jestem. A jestem ateistą. Nie myślałem o tym, że to słabe, nie chciałem dostać minusa na wstępie.
@mirko_anonim: a ja powiem, że słusznie się zastanawiasz nad przyszłością relacji skoro ona cie okłamała w tak ważnej sprawie (niedopowiedzenie to też kłamstwo). A to tłumaczenie potem też jakieś takie poplątane. Skoro według niej to nic takiego to czemu od razu tego nie powiedziała. Na dodatek ustaliliście, że nie będziecie mieć tajemnic. I nie każdy chce wiązać się z osobą po rozwodzie więc tym bardziej takie coś powinno być informowane
pomysłowy-człowiek-55: Sprawa prosta - baby kłamią, przestań idealizować kobiety. Ta tu cię oszukała, możesz próbować wierzyć że się zmieni i już tak nie będzie robić, tak jak kobiety wierzą że jakiś facet fleja czy chlejus się zmieni. Nie zmieni się.
@mirko_anonim: Następnym razem jak napiszesz baita to podpowiadam: karta multisport musi być na aktualne dane, bo co jakiś czas weryfikują ją z dowodem osobistym.
intuicyjny-uczony-24: Rozwod cywilny nie powoduje ze zlozona przysiega przed Bogiem nie istenieje, nadal jest mezatka, dostałes łaske od Bofa ze dowiedziales sie prawdy teraz należy powiedzieć jej ze to koniec. Dziekuj Bogu ze teraz poki ta znajomosc jest dosc krotka. Nie masz innego wyboru musisz to zakonczyc. Na grzechu nie zbudujesz nic wyjda z tego fatale konsekwencje. Po co sobie nakladac samemu krzyże.
✨️ Autor wpisu (OP): @BozenaMal dziękuję za zrozumienie. @not_me to była stara nieaktywna już karta z jej porzedniej pracy. Też mam kilka takich w kolekcji
mnie każda laska 30+ na appkach pyta na wstępie o przeszłość pisząc, że chłop po rozwodzie odpada lub temat na dłuższe rozkminy. Moja była też śmiała się z jednej koleżanki po 30, że wzięła rozwodnika.
To jest problem appek, że ludzie myślą, ze mogą wybierać jak z katalogu i przez to nie idą na żadne kompromisy. Wiele par, które poznały się w realu w życiu nie zaakceptowałyby matcha na
@mirko_anonim: człowieku rozstała się z gościem po 8 latach i ty bierzesz takie odpadki? Jeszcze pluje na ciebie, mówiąc, że czas spędzony z tobą to nic nie warte, niepoważne spotkania? She belongs to the streets. Ona nic z tobą nie zbuduje, no chyba, ze chcesz sobie tylko pociupciać za fdarmo, zamiast płacić.
Cześć Mirko!
Piszę bo potrzebuje opinii co do mojej #rozowepaski #zwiazki
Otóż taka sytuacja…spotykam się od pół roku z fajną kobieta, która bardzo mi się podoba (ja 36 lat ona 34 lata). Niestety w ostatni weekend wyszła pewna nieprzyjemna sytuacja. Będąc u niej zobaczyłem leżącą na stole kartę multisport wystawioną na inne nazwisko niż jej, zapytałem czy to karta jej koleżanki. Zawstydzona przyznała się, że jest po rozwodzie. Zamurowało mnie, wspominała, że była w długim 8 letnim związku, ale nie mówiła nic o ślubie (btw mimo bycia ateistką dla byłego męża specjalnie wzięła ślub kościelny). Powiedziałem, że czuje się okłamany tym, że celowo ukrywa przede mną sieją przeszłość podczas gdy ja byłem szczery co do swojej plus na samym początku ustalaliśmy, że mówimy sobie prawdę o wszystkim.
No i wtedy się zaczęło…przyznała, że miała mi o tym powiedzieć gdyby było już między nami super poważnie (wtf), że co to ma za znaczenie, że przecież mówiła o długim związku, że co to ma za znaczenie iż to był ślub a rozwód to jak rozstanie z chłopakiem. Na koniec przyznała, że wiedziała iż inaczej nie chciałbym z nią byc co jest nieprawdą, ale fakt ukrywania tego i jej późniejszą relacja dały mi do myślenia.
Nie wiem co robić bo relacja krótka więc nie żal jakoś szczególny rozstać sie, ale strasznie mnie do niej ciągnie i uwielbiam spędzać z nią czas. Z drugiej strony martwi mnie brak szczerości z jej strony, zaburzyło to moje zaufanie do niej no i budowanie od samego początku związku na kłamstwie też jej słabe …
Kumple mówią mi, że powinienem ją zrozumiem i wybaczyć, koleżanki zaś całkiem odwrotnej XD
Mirko pomusz……
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Co ja czytam i to w sobotkę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: gaslighting zawsze bronią #1
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
@not_me to była stara nieaktywna już karta z jej porzedniej pracy. Też mam kilka takich w kolekcji
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
To jest problem appek, że ludzie myślą, ze mogą wybierać jak z katalogu i przez to nie idą na żadne kompromisy.
Wiele par, które poznały się w realu w życiu nie zaakceptowałyby matcha na
Wez czlowieku dorosnij xd