Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ty masz zasady, ja mam zasady. Ale teraz ludzie nie mają zasad. Są inaczej wychowani. Ja np jeśli spotkałem się już z jakąś dziewczyną to usuwałem tindera żeby być fair. Jak już pisałem z jedną to robiłem z niej priorytet. Zgadnij jaki jest tego rezultat xD oczywiście można być gnojkiem jak duża część facetów ale ja jakoś nie chce i nie umiem.
  • Odpowiedz
@getin: @mirko_anonim zyjemy w czasach w ktorych gdy przeciętny Facet znajdzie dziewczynę to jakby znalazł świętego Graala więc naturalnie, że z miłą chęcią usuwa ten syf jakim są aplikacje randkowe
Natomiast kobieta która dziennie dostaje dziesiątki propozycji wyjścia na randkę już jest zdecydowanie mniej chętna "bo może znajdzie się ktoś lepszy"
  • Odpowiedz
@Maxior99: W sumie tak jest. Rok temu spotykałem się z jedną i wydawało by się, że idzie to już w dobrym kierunku (częste spotkania, wspólne wyjazdy, bliskość, poznała mnie z jej rodzicami itd.). Oczywiście ja ograniczyłem pisanie z nowymi osobami na Tinderze, choć aplikacji nie usunąłem. Okazało się, że pod przykrywką spotkań z przyjaciółkami, spotykała się z kolejnymi kolesiami z Tindera :D Plot twist jest taki, że według niej koniec
  • Odpowiedz
@xGrahir: zadawales się z ĆPUNKĄ EMOCJONALNA NA GŁODZIE, z rozwaloną dopamina od Tindera i myślałeś że znajdziesz tam miła ciepła, starająca się kobietę???
Z kad wy się urwaliscie
  • Odpowiedz
z jej rodzicami itd.). Oczywiście ja ograniczyłem pisanie z nowymi osobami na Tinderze, choć aplikacji nie usunąłem. Okazało się, że pod przykrywką spotkań z przyjaciółkami, spotykała się z kolejnymi kolesiami z Tindera :D Plot twist jest taki, że według niej koniec

@mirko_anonim: chłopie, komu się chce teraz cokolwiek naprawiać, nie ten/ta to następny/a.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dokładny-marzyciel-76: @Maxior99: żyjesz w bańce synek. Ja znam totalnych przeciętniaków którzy mają fajne laski i jakoś nie traktują je jak księżniczki tylko bardziej jak ziomków. Z drugiej strony to że kobieta dostaje dziesiątki propozycji haha a nie wziąłeś pod uwagę że nie każda ogłasza się na instagramach i tinderach?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
nie możliwości, abym zdradził w jakikolwiek sposób,

@mirko_anonim: bo jesteś nadrzędnym człowiekiem, czyli mężczyzną. Niestety kobiety to takie upośledzone stworzenie i bez jakiejś opieki kogoś starszego - nie jest w stanie zapanować nad emocjami, nie potrafi wesprzeć partnera, nie potrafi być lojalna - zobacz jak często opuszczają partnera jak się coś sypnie.
  • Odpowiedz