Aktywne Wpisy
Joxek +17
Mam pytanie do osób które długi czas jeździły na manualu i przeskoczyły na automat, warto?
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
jmuhha +86
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Regularnie napotykam w Internecie wpisy o różnego rodzaju zdradach (od zdrady emocjonalnej po s--s), w tym na tym forum. I zastanawiam się jak to w ogóle możliwe, a może to ze mną cos jest nie tak. Jak ja jestem z kimś w związku to choćby góry srały, choćby były ciężkie chwile w relacji to nie możliwości, abym zdradził w jakikolwiek sposób, nawet emocjonalny. I nie z powodu ten drugiej połówki którą mogę zranić jak się dowie, ale dlatego ze takie mam zasady życiowe, dlatego że jestem uczciwy w huy. Twarde zasady aż do szpiku kości. Za kur.ewskie zachowania jest huy do du.py. Plama na honorze jaką bym miał gdybym tak się zachował jest nie do zmycia już do końca życia.
Jeżeli chcecie poznać inną dziewczynę/chlopaka to po prostu zakończcie aktualny związek i tyle.
#zwiazki #s--s #tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
obecnie to ile osób w ogóle likwiduje tindera, badoo, sympatie, ogranicza insta, fb po wejściu w związek? w takim tłoku to nie ma sensu
„Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono” W. Szymborska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Natomiast kobieta która dziennie dostaje dziesiątki propozycji wyjścia na randkę już jest zdecydowanie mniej chętna "bo może znajdzie się ktoś lepszy"
Z kad wy się urwaliscie
@mirko_anonim: chłopie, komu się chce teraz cokolwiek naprawiać, nie ten/ta to następny/a.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Jeśli nie wierzysz w to co tam się dzieje to polecam założyć sobie fake konto kobiety
@mirko_anonim: bo jesteś nadrzędnym człowiekiem, czyli mężczyzną. Niestety kobiety to takie upośledzone stworzenie i bez jakiejś opieki kogoś starszego - nie jest w stanie zapanować nad emocjami, nie potrafi wesprzeć partnera, nie potrafi być lojalna - zobacz jak często opuszczają partnera jak się coś sypnie.
Jak wszystko w życiu, zależy to od różnych czynników. S--s się nudzi, tak samo jak picza lub k0tanga. Ludzie chcą zmian. Wysokie libido, mniejsze libido u partnerki, spotkanie miłości swojego życia, której miałeś nigdy nie poznać...