Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Regularnie napotykam w Internecie wpisy o różnego rodzaju zdradach (od zdrady emocjonalnej po s--s), w tym na tym forum. I zastanawiam się jak to w ogóle możliwe, a może to ze mną cos jest nie tak. Jak ja jestem z kimś w związku to choćby góry srały, choćby były ciężkie chwile w relacji to nie możliwości, abym zdradził w jakikolwiek sposób, nawet emocjonalny. I nie z powodu ten drugiej połówki którą mogę zranić jak się dowie, ale dlatego ze takie mam zasady życiowe, dlatego że jestem uczciwy w huy. Twarde zasady aż do szpiku kości. Za kur.ewskie zachowania jest huy do du.py. Plama na honorze jaką bym miał gdybym tak się zachował jest nie do zmycia już do końca życia.

Jeżeli chcecie poznać inną dziewczynę/chlopaka to po prostu zakończcie aktualny związek i tyle.

#zwiazki #s--s #tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #milosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ty masz zasady, ja mam zasady. Ale teraz ludzie nie mają zasad. Są inaczej wychowani. Ja np jeśli spotkałem się już z jakąś dziewczyną to usuwałem tindera żeby być fair. Jak już pisałem z jedną to robiłem z niej priorytet. Zgadnij jaki jest tego rezultat xD oczywiście można być gnojkiem jak duża część facetów ale ja jakoś nie chce i nie umiem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 12
precyzyjny-filantrop-44: Jesteś pewien? Zobaczymy po kilku lub więcej latach związku jak poznasz fajną koleżankę np. w pracy i zaczniecie sobie śmieszkować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mózg działa czasem w p------y sposób.

„Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono” W. Szymborska

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@getin: @mirko_anonim zyjemy w czasach w ktorych gdy przeciętny Facet znajdzie dziewczynę to jakby znalazł świętego Graala więc naturalnie, że z miłą chęcią usuwa ten syf jakim są aplikacje randkowe
Natomiast kobieta która dziennie dostaje dziesiątki propozycji wyjścia na randkę już jest zdecydowanie mniej chętna "bo może znajdzie się ktoś lepszy"
  • Odpowiedz
@Maxior99: W sumie tak jest. Rok temu spotykałem się z jedną i wydawało by się, że idzie to już w dobrym kierunku (częste spotkania, wspólne wyjazdy, bliskość, poznała mnie z jej rodzicami itd.). Oczywiście ja ograniczyłem pisanie z nowymi osobami na Tinderze, choć aplikacji nie usunąłem. Okazało się, że pod przykrywką spotkań z przyjaciółkami, spotykała się z kolejnymi kolesiami z Tindera :D Plot twist jest taki, że według niej koniec
  • Odpowiedz
@xGrahir: zadawales się z ĆPUNKĄ EMOCJONALNA NA GŁODZIE, z rozwaloną dopamina od Tindera i myślałeś że znajdziesz tam miła ciepła, starająca się kobietę???
Z kad wy się urwaliscie
  • Odpowiedz
z jej rodzicami itd.). Oczywiście ja ograniczyłem pisanie z nowymi osobami na Tinderze, choć aplikacji nie usunąłem. Okazało się, że pod przykrywką spotkań z przyjaciółkami, spotykała się z kolejnymi kolesiami z Tindera :D Plot twist jest taki, że według niej koniec

@mirko_anonim: chłopie, komu się chce teraz cokolwiek naprawiać, nie ten/ta to następny/a.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dokładny-marzyciel-76: @Maxior99: żyjesz w bańce synek. Ja znam totalnych przeciętniaków którzy mają fajne laski i jakoś nie traktują je jak księżniczki tylko bardziej jak ziomków. Z drugiej strony to że kobieta dostaje dziesiątki propozycji haha a nie wziąłeś pod uwagę że nie każda ogłasza się na instagramach i tinderach?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
nie możliwości, abym zdradził w jakikolwiek sposób,

@mirko_anonim: bo jesteś nadrzędnym człowiekiem, czyli mężczyzną. Niestety kobiety to takie upośledzone stworzenie i bez jakiejś opieki kogoś starszego - nie jest w stanie zapanować nad emocjami, nie potrafi wesprzeć partnera, nie potrafi być lojalna - zobacz jak często opuszczają partnera jak się coś sypnie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Jak wszystko w życiu, zależy to od różnych czynników. S--s się nudzi, tak samo jak picza lub k0tanga. Ludzie chcą zmian. Wysokie libido, mniejsze libido u partnerki, spotkanie miłości swojego życia, której miałeś nigdy nie poznać...
  • Odpowiedz