Aktywne Wpisy
vosmor +1993
GrubyJoshi +1
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Typowe
@wrzucam_koty_i_przegrywam: A to jakiś mega bonus czy co?
@wrzucam_koty_i_przegrywam @wrzucam_koty_i_przegrywam
Chyba będę musiał porozmawiać z twoimi rodzicami
@WH40K: Nie dyskryminowani tylko j----i, i nie j----i tylko jebiący i nie siebie tylko inne p0lki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WH40K: w głowach lewaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wyszydzone zostanie wszystko, łącznie z tym co akurat Ty uznajesz za "święte" - a żadna opcja polityczna, przekonania, ideologie itd. nie są bezpieczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)