Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +548

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

@mirko_anonim: no to jak tak dalej pójdzie to wróże że wytrzymasz parę lat,
Dojrzali ludzie rozumieją, że ktoś potrzebuje czasu tylko dla siebie i nie robią z tego powodu dramy dając sobie nawzajem przestrzeń.
W skrócie chodzi o to aby wyznaczać granice stanowczo, ale w łagodności - komunikować o swoich potrzebach
@zbrodnia_i_kawa: Mogę Ci od razu powiedzieć jak będzie wyglądał wynik tego eksperymentu. Ta dziewczyna będzie wtedy zachwycona, będzie chciała, żeby OP zachowywał się tak przez cały czas i uczepi się go jeszcze mocniej. To jest taki typ dziewczyny, która chce być z Tobą w 100% czasu i kiedy tylko nie spędzasz go z nią, to staje się nieszczęśliwa i tym bardziej nachalnie wypisuje / wydzwania / martwi
@mirko_anonim: tak nie może być
Ja bym się trochę bał osoby co opisałeś. przez 2 lata 24/7 i zamknęła by cię w złotej klatce. dziwne.
Musisz bardziej stanowczy być i robić to co ty chcesz, trochę równowagi trzeba dodać, można być nie miłym jeżeli o tym nie wiesz, można wyrażać emocje, można się w------ć,
Jak masz coś mówić to załatw to delikatnie. Dziewczyna nie ma cię w dupie. Więc jak wszystko jest dobrze a tylko to jest problemem to wyluzuj. Takie rzeczy delikatnie i powoli. Pozdro
Jak możesz nie mieć czasu wracając o 18 xD? obiad gotujesz 6h?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@zbrodnia_i_kawa: Bzdura jest to, że uważasz, że wszystkie kobiety mają podobne podejście do związków / relacji jak Ty. Istnieją dziewczyny, które żyją wyłącznie swoim partnerem i relacja z nim, nie mają koleżanek, albo mają np jedną najbliższą (bardzo podobna do niej) i cały czas spędzają wyłącznie ze swoim partnerem.
Tak, próbowałem konsekwentnie, przez dłuższy czas niż 2 tygodnie i wynik był taki jak napisałem wyżej. Ale rozumiem, że argument
@mirko_anonim: zostaw tę karynę, miras - miałem to samo, mojej odwalało, że na delegacji zagranicznej ludzie wrzucali zdjęcia, że gdzieś razem coś zwiedzaliśmy xD najchętniej by chciała, żebym nie wychodził z domu, tylko tam się zabunkrował w pokoju i siedział z
Weź jej zacznij tłumaczyć że powinniście mieć też kawałek 'swojego świata ' a nie non stop tylko razem i razem jak jakieś bliźniaki syjamskie