Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć mircy

Męczę się w związku, nie mam czasu dla siebie. Wszystko robimy razem. Weekendy spędzamy 24/7 razem. Na zakupy chodzimy razem. Czas dla siebie mam tylko wtedy gdy różowa wyjeżdża do rodziców, a i tak ma do mnie pretensje, że nie jadę razem z nią.
Po chwili rozłąki pisze mi że tęskni za mną. Ostatnio nie było mnie w domu przez jeden!!! dzień i dostałem zasyp wiadomości od niej, że tęskni, pytania co robię itd. Nie mogę.
Jesteśmy ze sobą już 2 lata, myślałem że po takim czasie jej przejdzie, ale nic z tego.

Najbardziej denerwują mnie trzy rzeczy:
-> Nie mam żadnego czasu wolnego, gdy wracam z pracy (18:00) gotujemy obiad, potem zwykle oglądamy film lub serial. W weekend czasu jest więcej, ale trzeba posprzątać, wychodzimy na miasto itd.
-> Gdy mam chodź trochę czasu wolnego i spędzam ten czas sam albo z przyjaciółmi to różowej odbija. Wydaje mi się, że nie lubi gdy mam fun bez niej.
-> Nie ma żadnego hobby, literalnie jej życie kręci się wokół nas i naszego związku. Ja tak nie chcę.

To mój pierwszy związek, wcześniej byłem trochę #przegryw, ale zaczynam tęsknić za tamtymi czasami. Mój związek wymaga nieustannej pracy nad nim i mój dom nie jest już bezpieczną przystanią gdzie mogę odpocząć tylko kolejnym kołchozem do zaliczenia. Trochę przesadzam, ale trochę nie.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Czyli są większe toksyki ode mnie na tym świecie. Dawno temu, jak miałam chłopaka (nie mieszkaliśmy razem) i widzieliśmy się 3 razy w tygodniu, to mówił, że za często się widzimy i nie ma czasu dla siebie, aż poczułam się jak natręt. Teraz jestem sama i jakoś potrafię żyć bez faceta. Nie wyobrażam sobie znów kogoś przytłaczać swoją osobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
obrażasz chłopaków dobrych z tagu

@JonkeJ: Faktycznie dobre chłopaki, które obrażają kobiety albo wyzywają ludzi tylko dlatego, że lepiej układa im się życie albo mają inne poglądy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście nie wszyscy tacy są, ale zawsze mnie bawi, jak ktoś pisze o "dobrych chłopakach".
  • Odpowiedz