Aktywne Wpisy

serio_serio +439
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Greensy +178
Od czasu wypuszczenia "Epstein files", siedzę na reddicie dość sporo czasu by zrozumieć ile wątków jest w tym zbiorze danych, a także samemu sprawdzam źródła i czytam co ważniejsze maile.
Ogromny zbiór danych o ludziach których większość z nas zna, ale z zupełnie innej strony.
Wchodzę dzisiaj na wykop by zobaczyć co na to polscy eksperci no i nie zawiodłem się.
Skupianie
Ogromny zbiór danych o ludziach których większość z nas zna, ale z zupełnie innej strony.
Wchodzę dzisiaj na wykop by zobaczyć co na to polscy eksperci no i nie zawiodłem się.
Skupianie

#praca #studia #matematyka #ekonomia
Witam.
Prosiłbym o doradzenie drogi kariery. Chodzi o mojego 16 letniego syna, który uczęszcza do liceum z rozszerzonym angielskim i matematyką. Bardzo lubi zarówno angielski, jak i matematykę, i chciałbym, aby spróbował na tym oprzeć swoją karierę (nauczyciel odpada). Przedmioty ścisłe takie jak fizyka i chemia go nie interesują.
Jakie studia wybrać? Myślałem o ekonomii, może prawo i podatki. Na jakie zawody zwrócić uwagę, oprócz "pani z okienka" i dyrektora banku. Co daje możliwość rozwoju, ale też i pieniądze?
Dzięki.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Kierunek między informatyką a zarządzaniem.
@mirko_anonim: niepopularna opinia - wszystko to w czym jesteś dobry. I tutaj haczyk, żeby być w czymś dobrym musisz lubić to robić przez wiele lat i nie wypalić się po drodze dlatego zamiast wybierać synowi drogę kariery na lata do przodu spróbuj popchnąć go do tego żeby odkrył co naprawdę lubi i czym chce się zająć. Ma jeszcze trochę czasu żeby nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja mu nie chce nic narzucać tylko zaproponować. Pomóc - ojcowie tak powinni robić, ja jestem z tych spoko :)
IT jako programowanie raczej odpada bo brał udział w konkursie programistycznym InstaLogik i nie czuł tego wcale.
@kamilspl ciekawe tylko geograficzne odległe
@andrzejstrzelba1 wojsko go