Aktywne Wpisy
Lowca90 +29
Gdy ktoś się mnie pyta jaka podłoga jest najładniejsza to odpowiadam, że deska. Im większa tym lepszą. I o ile deski o szerokości 18 czy 20 cm długie do 2.50 metra są dość często spotykane o tyle taki materiał to rarytas tylko dla najbogatszych. Deska produkowana przez Polską firmę, robiona na indywidualne zamówienie gdzie dobieramy sobie kolor, wielkość i klasę drewna. Od jutra rozpoczynam montaż deski szerokiej na 28 cm i długiej
źródło: temp_file1321279186332275641
Pobierz
LamajHarma +61

Bardzo ładnie napisane. Sto procent racji i ze wszystkim sie zgadzam.
Wiesz na akcjach można bawic po godzinach czy mając bardzo duży kapitał, ale to nie jest miejsce na dt. Tymbardziej egzotyczny banan. Żeby wyciągać duże zwroty z małego kapitału to musi byc zmienność i lewar czyli fut, opcje czy nieszczęsne cfd i na czymś co sie rusza - indeksy, waluty, towary czy jakies konkretne akcje ale us.
Generalnie temat jest tak
@Sarza01: Banane jest nieprzewidywalny, ale ma dla rezydenta polskiego dwie zalety:
- jest w PLN, czyli odpada przewalutowanie/ryzyko kursowe/pierniczenie się z hedgowaniem,
- łatwiej jest
Masz tutaj tego asa co pisałem jak chcesz zobaczyć. Jest tez drugi film z nim na tym kanale.
@Filipterka25
No wiesz na ES tyle robisz dziennie na spokojnie, wiec różnica jednak jest. Na nq albo dragon to pewnie idzie w setki.
Nie będę grał mędrca, każdy gra to co zna. Powtarzam tylko to co mówi mój mentor mr yen
@Programista500plus: i #bitcoin #kryptowaluty
- i to nie jest drowdawn
- zależy jak na to patrzeć :D
Znajdziesz do drugiego linka? Poproszę. Obejrzałbym z nudów ten drugi też.
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-08 073904
Pobierzźródło: photo_2024-10-08_07-43-33
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-10-08 074831
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-10-08 075001
Pobierzdobrze, że jestes bo ja nie znam do końca tej historii. Dzięki za wiecej info.
dobre jest na tym filmie tjs jak wypłaca i tą klipe trze jak lampe alladyna - oznaka że ściemnia. Ciekawe o co tam chodziło, czy z tą wypłatą to też nie jakaś bujda.
a tu podsumowanie: