Aktywne Wpisy

MonazoPL +132
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +36
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 24.0% (242)
- kit 52.7% (532)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.3% (235)

Oglądam odcinki i kurka czegoś zupełnie nie rozumiem, mógłbyś wyjaśnić o to tym dzbanom chodzi?
Moim zdaniem dużo gorszą postawą niż Rafał (który de facto miał rację, więc jak
Tak zmontowali program to tak ludzie będą oceniać, a ja też nie mogę tego w szczegółach wyjaśnić bo jestem związany tajemnicą. Zanim będę mógł opowiedzieć ze szczegółami jak było to już nikogo to nie będzie obchodzić. Kto odpowiada za montaż ten ma władzę nad tym jak zostaniesz pokazany. Juror może uczestnika
Dziękuję za te słowa, skłaniają do refleksji - nie tylko w temacie tego programu, ale również innych produkcji tej czy innej stacji.
W ostatnim odcinku w ogóle widać było jak faworyzują niektórych uczestników. Czekałeś na ocenę Twojego dania w porównaniu z panią z kabaretu (sorry, jestem słaba z imion), zostawili Was na koniec, żeby powiedzieć:
Danie Mirka: to było super, to też fajne, takie dobre połączenie dwóch kuchni, że