Wpis z mikrobloga

@Carguy: u mnie w miescie ze wzgledu na fatalne warunki wlasnie burza podobne baraki socjalne dla najubozszych, tylko ze tam byl wiekszy metraz i normalne drzwi wejsciowe zamiast balkonowych
  • Odpowiedz
@Carguy Żeby na opakowaniu z kurzym mięsem napisać, że kura z wolnego wybiegu, to trzeba jakieś tam kryteria spełniać, kura musi mieć ileś tam przestrzeni mieć. A z Polakiem to tam hooj xD masz ogródek śmieciu biedaku xD
  • Odpowiedz
@rio_: kurde malo kumaty jestem - napisałeś, że wpływa tak, że patodeveloperzy widzą...czyli co ? zobaczą twój wpis i przestaną tak budować. Konkretnie jak debilowi takiemu jak ja powiedz jak wpływa to na twoje codzienne życie. Bo na moje wcale. Jedynie myślę sobie - kolejny produkt na rynku więc pewnie ktoś się znajdzie na to. Ja często mieszkam w camperze mniejszym niż to mieszkanie i nie narzekam :D ciekawi mnie
  • Odpowiedz
@ksiezyc_w_siatce: może czepiam się logiki ale - całował byś po rękach za coś takiego ale ani rodzice ani ty byś nie dał 180k. To jak miałbyś wejść w posiadanie tego skoro ani rodzice ani Ty nie chcielibyście za to płacić ? 180 za 18 380 za 36 - 40... widzisz tu logikę ;) Nie kumam czemu komukolwiek to przeszkadza - jak negatywnie to wpływa na was ? Ja się cieszę,
  • Odpowiedz
czekaj, co? Tam na środku jest wspólna kochnio-łazienka a po bokach to pokoje? I trzeba wyjść na zewnątrz żeby przejść do kuchnio-łazienki? xD

@0caffe: nie wiesz jak patrzeć na plan, prawda?
  • Odpowiedz