Wpis z mikrobloga

@Baczny_Obserwator: @Akinori456 @14latnawykopie @kornel-mir @Drakalen @programista3k @AlaskanskieRodeo @Average-CottonWorld-Enjoyer @elozapiekanka

Może przesadziłem z wołaniem was wszystkich, ale chciałbym was uświadomić, że zdjęcia tak działają, że przedstawiają zapisany jeden moment z jednej perspektywy. Nie wiem jak wygląda wasze życie, ale mi rodzice robili takie same niemalże identyczne małe urodziny z ciastem w domu, co nie wykluczało chodzenia na imprezy i ruchania dupeczek. Chłop że
  • Odpowiedz
@Bananek2: Tak? A przyjrzyj się uważniej dr Watsonie.

Spójrz na ten staropolski obrus. Na słuszny wiek matki, a może babci w dodatku używającej zapałek, a nie zapalniczki? Na jego bladą skórę i jego minę jak patrzy na ten tort. Na jego fryzurę i koszulkę. Brak oświetlenia. I na to, że ktoś uznał, że fota nadaje się do internetu.

A poza tym ja nie dopisuję historii do zdjęcia, tylko zdjęcie pasuje
  • Odpowiedz
@Kref3x @Bananek2 A czy Wasze dwudzieste urodziny tak samo wyglądały???...
Powątpiewam...
Po za tym można robić zdjęcia dla rodziny i najbliższych pokoleń. Ogłaszanie takich rzeczy na portalach społecznościowych, w moim odczuciu jest pokazywaniem tego, że ten człowiek jest jeszcze nieporadny w swoim życiu... Gdzie inny dwudziestolatek zorganizował sobie imprezę w jakimś klubie i zaprosił na nie np. julki i oskarki...
Po prostu dla społeczeństwa, ten człowiek jest kimś nieporadnych życiowo.
  • Odpowiedz
@Akinori456 co ty gadasz. Ja na 20 urodziny dostalem 50zl od mamy. I zapalilem blanta z ziomkami. Żadnego tortu nie widzialem od 7 urodzin. Nie man ani jednego znajomego co obchodzilby 20 urodziny w klubie. Pozatym nigdy nie mozna wstydzic sie rodziny ani rodzinnego domu. Dla mnie to swietosc
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator: ale co tu jest złego? Babcia zrobiła torcik na urodziny, będzie smaczniejszy niż jakieś kraftowe g---o za 250 zł z wykwintnej cukierni (która i tak tnie koszty na wszystkim i robi z najtańszych składników, ale cenę ma wysoką bo renoma)

A chłopak wygląda jak co drugi inny w jego wieku.
  • Odpowiedz